Woon jij in Assen of hier in de buurt en wil je verdere informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Assen? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Wat kosten zonnepanelen Assen?

De kosten van zonnepanelen in Assen nemen snel af. Vergeleken met 9 jaren terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Assen? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot veertig %! Klik op de knop en ontvang 3 offertes van zonnepanelen installateurs.

Kosten specificatie

De kosten bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De installatiekosten bij zonnepanelen in Assen bedragen tussen de € 900,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben allemaal een andere kosten en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Zonnepanelen huren in Assen

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Assen is dan een uitstekende optie.

I.t.t. een fors bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Assen? Vergelijk tarieven van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Zonnepanelen subsidie Assen?

Wil je erachter komen of je voor zonnepanelen in Assen in aanmerking komt voor subsidie? De subsidieregels zijn niet hetzelfde in elke gemeente. Onze partners kunnen je alles over de mogelijkheden van subsidie op zonnepanelen in Assen vertellen. Vraag nu offertes op en kom vrijblijvend met hen in contact.

Leveranciers vergelijken

Wil je weten of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw woning? En ben je ook benieuwd wat het kost en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je ontvangt gratis tot 3 kostenplaatjes van installateurs.