Woon jij in Assen of hier in de buurt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Assen? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Wat kosten zonnepanelen Assen?

De prijzen van zonnepanelen in Assen nemen snel af. Vergeleken met acht jaar geleden zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen in Assen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Assen? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot 30%! Klik op de knop en verkrijg drie offertes van zonnepanelen bedrijven.

Waar bestaan de kosten uit?

Het kostenplaatje bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Assen zitten tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben allemaal een andere prijs en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Zonnepanelen huren in Assen

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder een forse investering te betalen? Zonnepanelen huren in Assen is dan een ideale keuze.

I.t.t. een fors bedrag in één keer te betalen, betaal je de kosten per maand.

Vaak gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Assen? Vraag prijzen op van zonnepanelen installateurs via Offerte.nl.

Zonnepanelen subsidie Assen?

Wil je erachter komen of je voor zonnepanelen in Assen in aanmerking komt voor subsidie? De regels omtrent subsidie verschillen per regio. Onze partners kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in Assen vertellen. Vraag nu tarieven op en kom vrijblijvend met hen in contact.

Leveranciers vergelijken

Erachter komen of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw woning? En wil je ook direct weten wat de prijzen zijn en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot 3 offertes van installateurs.