Woon jij in Emmen of in de omgeving en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Emmen? Vergelijk nu!

Zonnepanelen huren in Emmen

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Emmen is dan een goede optie.

I.t.t. een groot bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Emmen? Verkrijg offertes van zonnepanelen installateurs via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Emmen?

De prijzen van zonnepanelen in Emmen nemen snel af. In vergelijking met tien jaren terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen in Emmen? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn twaalf tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Emmen? Start nu met vergelijken op Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot 36%40%! Begin je vergelijking nu en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen installateurs.

Hoe werkt Offerte?

Wil je weten of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jou? En wil je ook direct weten wat de prijzen zijn en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je ontvangt gratis tot drie prijsopgaven van specialisten.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De installatiekosten bij zonnepanelen in Emmen zitten tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Uiteraard bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben ieder een andere kosten en rendement. Je kan stellen: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt