Woon jij in Emmen of hier in de buurt en wil je meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Emmen? Begin nu met vergelijken!

Wat kosten zonnepanelen Emmen?

De kosten van zonnepanelen in Emmen nemen sterk af. In vergelijking met 8 jaren geleden zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen in Emmen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Emmen? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot zesendertig %! Vul het formulier in en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.

Waar bestaan de kosten uit?

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Emmen zitten tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal in prijs en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe hoger de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Zonnepanelen huren in Emmen

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een fors geldbedrag kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Emmen is dan een uitstekende optie.

In tegenstelling tot een significant bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

Vaak gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Emmen? Verkrijg offertes van zonnepanelen installateurs via ons platform.

Subsidie op zonnepanelen in Emmen?

Ben je benieuwd of je voor zonnepanelen in Emmen subsidie kunt aanvragen? De subsidieregels verschillen per regio. Onze partners kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in Emmen vertellen. Doe nu je aanvraag en kom vrijblijvend met hen in contact.

Tarieven opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jou? En wil je ook direct weten wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je ontvangt gratis tot drie offertes van installateurs.