Woon jij in Hoogeveen of hier in de buurt en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Hoogeveen? Vergelijk nu!

Zonnepanelen huren in Hoogeveen

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Hoogeveen is dan een uitstekende keuze.

In tegenstelling tot een significant bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om enkele tientjes per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Hoogeveen? Vergelijk tarieven van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Hoogeveen?

De prijzen van zonnepanelen in Hoogeveen nemen sterk af. In vergelijking met negen jaar terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Hoogeveen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan een installatie. Dat zijn twaalf tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Hoogeveen? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot zesendertig %! Vul het formulier in en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.

Tarieven opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een goede energiebron is voor jou? En ben je daarnaast benieuwd wat de tarieven zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je verkrijgt kosteloos tot 3 offertes van installateurs.

Specificatie van de kosten

De kosten bestaan uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De montagekosten bij zonnepanelen in Hoogeveen bedragen tussen de € 900,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben ieder een eigen prijs en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe duurder de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG