Ben jij woonachtig in Leerdam of hier in de buurt en wil je verdere informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Leerdam? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Offertes opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een goede energiebron is voor jou? En ben je ook benieuwd wat de kosten zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je verkrijgt gratis tot drie offertes van installateurs.

Zonnepanelen huren in Leerdam

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Leerdam is dan een ideale keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om enkele tientjes per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Leerdam? Doe een aanvraag van zonnepanelen installateurs via ons platform.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De installatiekosten bij zonnepanelen in Leerdam zitten tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal in kosten en rendement. Meestal geldt: hoe duurder de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Wat kosten zonnepanelen Leerdam?

De kosten van zonnepanelen in Leerdam nemen snel af. In vergelijking met zeven jaar terug zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen in Leerdam? Over het algemeen betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Leerdam? Start nu met vergelijken via Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot 36%40%! Vul het formulier in en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.