Woon jij in Kampen of in de omgeving en wil je extra informatie weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Kampen? Vergelijk nu!

Wat kosten zonnepanelen Kampen?

De kosten van zonnepanelen in Kampen nemen snel af. Vergeleken met zeven jaar geleden zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn twaalf tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Kampen? Start nu met vergelijken op Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot dertig %! Doe nu je aanvraag en ontvang 3 offertes van zonnepanelen installateurs.

Specificatie van de kosten

Het kostenplaatje bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De montagekosten bij zonnepanelen in Kampen zitten tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze verschillen allemaal in prijs en opbrengst. Je kan stellen: hoe hoger de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Zonnepanelen huren in Kampen

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Kampen is dan een duurzame keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Kampen? Verkrijg offertes van zonnepanelen installateurs via ons platform.

Zonnepanelen subsidie Kampen?

Ben je benieuwd of je voor zonnepanelen in Kampen subsidie kunt aanvragen? De regels omtrent subsidie zijn anders in elke gemeente. Onze partners kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in Kampen vertellen. Doe nu je aanvraag en kom vrijblijvend met hen in contact.

Leveranciers vergelijken

Erachter komen of zonnepanelen een goede energiebron is voor jou? En wil je ook direct weten wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je ontvangt gratis tot 3 kostenplaatjes van installateurs.