Woon jij in Helmond of in de omgeving en wil je meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Helmond? Begin nu met vergelijken!

Zonnepanelen huren in Helmond

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Helmond is dan een betaalbare optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Meestal gaat dit om enkele tientjes per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Helmond? Verkrijg offertes van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Helmond?

De kosten van zonnepanelen in Helmond nemen snel af. Vergeleken met tien jaren geleden zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Helmond? Start nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot veertig %! Doe nu je aanvraag en verkrijg drie offertes van zonnepanelen installateurs.

Hoe werkt Offerte?

Wil je weten of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw woning? En ben je daarnaast benieuwd wat de kosten zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je verkrijgt kosteloos tot drie offertes van installateurs.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De installatiekosten bij zonnepanelen in Helmond zitten tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze verschillen allemaal in kosten en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe hoger de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG