Ben jij woonachtig in Ede of hier in de buurt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Ede? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Leveranciers vergelijken

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot drie offertes van specialisten.

Zonnepanelen huren in Ede

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Ede is dan een betaalbare optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Ede? Verkrijg offertes van zonnepanelen installateurs via ons platform.

Waar bestaan de kosten uit?

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De installatiekosten bij zonnepanelen in Ede bedragen tussen de € 900,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben allemaal een eigen prijs en rendement. Meestal geldt: hoe duurder de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen Ede?

De kosten van zonnepanelen in Ede nemen sterk af. In vergelijking met negen jaar terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Ede? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot zesendertig %! Klik op de knop en verkrijg drie offertes van zonnepanelen bedrijven.