Woon jij in Dongen of hier in de buurt en wil je meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Dongen? Begin nu met vergelijken!

Zonnepanelen huren in Dongen

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een forse investering kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Dongen is dan een uitstekende optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om enkele tientallen euro's iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Dongen? Vergelijk tarieven van zonnepanelen specialisten via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Dongen?

De kosten van zonnepanelen in Dongen nemen snel af. In vergelijking met 8 jaar terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Dongen? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Dongen? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot 30%! Vul het formulier in en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen installateurs.

Aanvraag doen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw woning? En ben je daarnaast nieuwsgierig wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je verkrijgt gratis tot 3 prijsopgaven van bedrijven.

Waar bestaan de kosten uit?

Het kostenplaatje bestaan uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De installatiekosten bij zonnepanelen in Dongen zitten tussen de € 950,- á 1.350,-.

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben ieder een andere kosten en rendement. Meestal geldt: hoe hoger de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG