Woon jij in Deurne of in de omgeving en wil je extra informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Deurne? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Zonnepanelen huren in Deurne

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder een forse investering kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Deurne is dan een perfecte optie.

I.t.t. een significant bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om een paar tientallen euro's iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Deurne? Vergelijk tarieven van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Deurne?

De kosten van zonnepanelen in Deurne nemen sterk af. In vergelijking met 7 jaren terug zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Deurne? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn 12 tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Deurne? Start nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot 36%40%! Klik op de knop en ontvang 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.

Leveranciers vergelijken

Erachter komen of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw woning? En wil je ook direct weten wat de tarieven zijn en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je verkrijgt gratis tot drie prijsopgaven van installateurs.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De plaatsingskosten bij zonnepanelen in Deurne bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Uiteraard bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben allemaal een andere kosten en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG