Woon jij in Bergen op Zoom of in de omgeving en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Bergen op Zoom? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Zonnepanelen huren in Bergen op Zoom

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder een fors geldbedrag kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Bergen op Zoom is dan een goede keuze.

I.t.t. een significant bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om enkele tientallen euro's iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Bergen op Zoom? Vraag prijzen op van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Bergen op Zoom?

De kosten van zonnepanelen in Bergen op Zoom nemen snel af. In vergelijking met acht jaar geleden zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Bergen op Zoom? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn 12 tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Bergen op Zoom? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot 30%! Doe nu je aanvraag en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.

Tarieven opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw woning? En ben je daarnaast nieuwsgierig wat het kost en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot drie kostenplaatjes van bedrijven.

Waar bestaan de kosten uit?

De kosten zijn opgebouwd uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Bergen op Zoom bedragen tussen de € 900,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben ieder een andere prijs en terugverdientijd. Je kan stellen: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt