Ben jij woonachtig in Alphen aan den Rijn of in de omgeving en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Alphen aan den Rijn? Vergelijk nu!

Zonnepanelen huren in Alphen aan den Rijn

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een forse investering te betalen? Zonnepanelen huren in Alphen aan den Rijn is dan een ideale optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om enkele tientjes iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn? Vergelijk tarieven van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Alphen aan den Rijn?

De prijzen van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn nemen snel af. In vergelijking met tien jaar geleden zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Alphen aan den Rijn? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot 36%40%! Klik op de knop en vergelijk drie offertes van zonnepanelen bedrijven.

Hoe werkt Offerte?

Erachter komen of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat de prijzen zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot drie prijsopgaven van installateurs.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De installatiekosten bij zonnepanelen in Alphen aan den Rijn bedragen tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal in prijs en opbrengst. Je kan stellen: hoe duurder de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG