Woon jij in Alkmaar of hier in de buurt en wil je extra informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Alkmaar? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Zonnepanelen huren in Alkmaar

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een fors geldbedrag te betalen? Zonnepanelen huren in Alkmaar is dan een uitstekende keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

In veel gevallen gaat dit om een paar tientallen euro's iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Alkmaar? Doe een aanvraag van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Alkmaar?

De kosten van zonnepanelen in Alkmaar nemen sterk af. In vergelijking met negen jaar terug zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Alkmaar? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot zesendertig %! Klik op de knop en ontvang 3 offertes van zonnepanelen installateurs.

Offertes opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jou? En wil je ook direct weten wat de kosten zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot drie offertes van bedrijven.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

Het kostenplaatje bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De montagekosten bij zonnepanelen in Alkmaar bedragen tussen de € 900,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal wat betreft kosten en rendement. Vaak geldt: hoe hoger de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG