Ben jij woonachtig in Woerden of hier in de buurt en wil je verdere informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Woerden? Vergelijk nu!

Zonnepanelen huren in Woerden

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder een forse investering kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Woerden is dan een uitstekende optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Meestal gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Woerden? Vergelijk tarieven van zonnepanelen installateurs via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Woerden?

De prijzen van zonnepanelen in Woerden nemen sterk af. Vergeleken met 7 jaren geleden zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan een installatie. Dat zijn 12 tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Woerden? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot zesendertig %! Klik op de knop en ontvang drie offertes van zonnepanelen bedrijven.

Offertes opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je verkrijgt gratis tot drie offertes van specialisten.

Waar bestaan de kosten uit?

Het kostenplaatje bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De plaatsingskosten bij zonnepanelen in Woerden bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Natuurlijk bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben allemaal een andere prijs en rendement. Meestal geldt: hoe duurder de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG