Ben jij woonachtig in Veendam of hier in de buurt en wil je meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Veendam? Vergelijk nu!

Wat kosten zonnepanelen Veendam?

De prijzen van zonnepanelen in Veendam nemen snel af. In vergelijking met 9 jaren terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen in Veendam? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan een installatie. Dat zijn twaalf tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Veendam? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot 36%40%! Klik op de knop en ontvang drie offertes van zonnepanelen leveranciers.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Veendam zitten tussen de € 900,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben ieder een eigen prijs en rendement. Meestal geldt: hoe hoger de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Zonnepanelen huren in Veendam

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Veendam is dan een perfecte optie.

In tegenstelling tot een groot bedrag in één keer te betalen, betaal je de kosten per maand.

Vaak gaat dit om een paar tientallen euro's iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Veendam? Vraag prijzen op van zonnepanelen installateurs via Offerte.nl.

Subsidie op zonnepanelen in Veendam?

Ben je benieuwd of je voor zonnepanelen in Veendam in aanmerking komt voor subsidie? De subsidieregels verschillen per regio. Onze experts kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in Veendam vertellen. Vraag nu prijzen op en kom vrijblijvend met hen in contact.

Leveranciers vergelijken

Wil je weten of zonnepanelen een goede energiebron is voor jou? En ben je daarnaast benieuwd wat de kosten zijn en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je verkrijgt gratis tot 3 kostenplaatjes van specialisten.