Woon jij in Kapelle of hier in de buurt en wil je extra informatie weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Kapelle? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Aanvraag doen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jou? En wil je ook direct weten wat het kost en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je verkrijgt gratis tot 3 offertes van bedrijven.

Zonnepanelen huren in Kapelle

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Kapelle is dan een duurzame optie.

I.t.t. een fors bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om enkele tientallen euro's iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Kapelle? Doe een aanvraag van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje bestaan uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Kapelle bedragen tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal wat betreft prijs en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe hoger de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Wat kosten zonnepanelen Kapelle?

De prijzen van zonnepanelen in Kapelle nemen sterk af. In vergelijking met 9 jaar terug zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Kapelle? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan een installatie. Dat zijn twaalf tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Kapelle? Start nu met vergelijken via Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot dertig %! Doe nu je aanvraag en vergelijk drie offertes van zonnepanelen installateurs.