Woon jij in Middelburg of hier in de buurt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Middelburg? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Tarieven opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een goede energiebron is voor jou? En wil je ook direct weten wat de prijzen zijn en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je verkrijgt gratis tot drie kostenplaatjes van installateurs.

Zonnepanelen huren in Middelburg

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Middelburg is dan een ideale optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Vaak gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Middelburg? Doe een aanvraag van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Middelburg bedragen tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Uiteraard kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal wat betreft kosten en opbrengst. Vaak geldt: hoe hoger de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen Middelburg?

De prijzen van zonnepanelen in Middelburg nemen snel af. In vergelijking met negen jaar terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Middelburg? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn 12 tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Middelburg? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot 30%! Vul het formulier in en verkrijg drie offertes van zonnepanelen installateurs.