Ben jij woonachtig in Huizen of in de omgeving en wil je meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Huizen? Vergelijk nu!

Zonnepanelen huren in Huizen

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Huizen is dan een goede optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Vaak gaat dit om enkele tientjes per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Huizen? Verkrijg offertes van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Huizen?

De prijzen van zonnepanelen in Huizen nemen snel af. Vergeleken met 9 jaren geleden zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Huizen? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot 30%! Klik op de knop en ontvang drie offertes van zonnepanelen bedrijven.

Tarieven opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een goede energiebron is voor jou? En wil je ook direct weten wat de tarieven zijn en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je verkrijgt kosteloos tot drie offertes van installateurs.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De montagekosten bij zonnepanelen in Huizen bedragen tussen de € 900,- á 1.350,-.

Natuurlijk bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben ieder een andere kosten en opbrengst. Je kan stellen: hoe hoger de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt