Ben jij woonachtig in Huizen of hier in de buurt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Huizen? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Offertes opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat de tarieven zijn en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je ontvangt gratis tot 3 prijsopgaven van specialisten.

Zonnepanelen huren in Huizen

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Huizen is dan een ideale optie.

In tegenstelling tot een fors bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om een paar tientjes per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Huizen? Vergelijk tarieven van zonnepanelen installateurs via Offerte.nl.

Waar bestaan de kosten uit?

Het kostenplaatje bestaan uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De plaatsingskosten bij zonnepanelen in Huizen zitten tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Natuurlijk bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben ieder een andere kosten en rendement. Je kan stellen: hoe hoger de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Wat kosten zonnepanelen Huizen?

De kosten van zonnepanelen in Huizen nemen sterk af. Vergeleken met tien jaar geleden zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Huizen? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn twaalf tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Huizen? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot 36%40%! Vul het formulier in en ontvang drie offertes van zonnepanelen installateurs.