Woon jij in Hoorn of hier in de buurt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Hoorn? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Tarieven opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw woning? En ben je ook benieuwd wat de kosten zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je ontvangt kosteloos tot 3 kostenplaatjes van installateurs.

Zonnepanelen huren in Hoorn

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een fors geldbedrag te betalen? Zonnepanelen huren in Hoorn is dan een betaalbare keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Hoorn? Doe een aanvraag van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Kosten specificatie

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Hoorn bedragen tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben ieder een eigen prijs en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Wat kosten zonnepanelen Hoorn?

De kosten van zonnepanelen in Hoorn nemen sterk af. In vergelijking met 8 jaren terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen in Hoorn? Gemiddeld betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Hoorn? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot 30%! Doe nu je aanvraag en ontvang drie offertes van zonnepanelen installateurs.