Ben jij woonachtig in Harlingen of in de omgeving en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Harlingen? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Leveranciers vergelijken

Erachter komen of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw woning? En wil je ook direct weten wat de prijzen zijn en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je verkrijgt gratis tot 3 offertes van bedrijven.

Zonnepanelen huren in Harlingen

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Harlingen is dan een perfecte optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om een paar tientjes per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Harlingen? Vergelijk tarieven van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Harlingen zitten tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Uiteraard kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben allemaal een andere prijs en opbrengst. Vaak geldt: hoe duurder de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen Harlingen?

De prijzen van zonnepanelen in Harlingen nemen snel af. In vergelijking met negen jaren terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Harlingen? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot zesendertig %! Begin je vergelijking nu en ontvang drie offertes van zonnepanelen bedrijven.