Ben jij woonachtig in Leeuwarden of hier in de buurt en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Leeuwarden? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Wat kosten zonnepanelen Leeuwarden?

De kosten van zonnepanelen in Leeuwarden nemen sterk af. Vergeleken met 10 jaar terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Leeuwarden? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan een installatie. Dat zijn twaalf tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Leeuwarden? Start nu met vergelijken op Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot veertig %! Klik op de knop en verkrijg drie offertes van zonnepanelen bedrijven.

Specificatie van de kosten

De kosten zijn opgebouwd uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Leeuwarden zitten tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Natuurlijk bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal in kosten en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe hoger de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Zonnepanelen huren in Leeuwarden

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder een forse investering te betalen? Zonnepanelen huren in Leeuwarden is dan een perfecte optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Vaak gaat dit om een paar tientallen euro's per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Leeuwarden? Doe een aanvraag van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Zonnepanelen subsidie Leeuwarden?

Ben je nieuwsgierig of je voor zonnepanelen in Leeuwarden in aanmerking komt voor subsidie? De regels omtrent subsidie verschillen per regio. Onze partners kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in Leeuwarden vertellen. Doe nu je aanvraag en kom vrijblijvend met hen in contact.

Leveranciers vergelijken

Erachter komen of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat de tarieven zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je ontvangt gratis tot 3 kostenplaatjes van specialisten.