Ben jij woonachtig in Delfzijl of in de omgeving en wil je extra informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Delfzijl? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Zonnepanelen huren in Delfzijl

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een forse investering te betalen? Zonnepanelen huren in Delfzijl is dan een perfecte optie.

In tegenstelling tot een groot bedrag in één keer over te maken, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om enkele tientjes per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Delfzijl? Doe een aanvraag van zonnepanelen installateurs via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Delfzijl?

De kosten van zonnepanelen in Delfzijl nemen sterk af. Vergeleken met zeven jaar terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Delfzijl? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot 36%40%! Doe nu je aanvraag en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.

Offertes opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jou? En wil je ook direct weten wat de prijzen zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je verkrijgt kosteloos tot drie kostenplaatjes van bedrijven.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De montagekosten bij zonnepanelen in Delfzijl zitten tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze verschillen allemaal wat betreft prijs en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe hoger de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG