Woon jij in Beverwijk of in de omgeving en wil je verdere informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Beverwijk? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Zonnepanelen huren in Beverwijk

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder een fors geldbedrag kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Beverwijk is dan een perfecte keuze.

I.t.t. een groot bedrag in één keer over te maken, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Beverwijk? Vergelijk tarieven van zonnepanelen installateurs via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Beverwijk?

De prijzen van zonnepanelen in Beverwijk nemen sterk af. Vergeleken met 8 jaren geleden zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen in Beverwijk? Over het algemeen betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan een installatie. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Beverwijk? Start nu met vergelijken op Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot 30%! Doe nu je aanvraag en vergelijk drie offertes van zonnepanelen installateurs.

Tarieven opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw woning? En wil je ook direct weten wat het kost en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot drie prijsopgaven van specialisten.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De installatiekosten bij zonnepanelen in Beverwijk zitten tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal wat betreft kosten en rendement. Meestal geldt: hoe hoger de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt