Ben jij woonachtig in Aalsmeer of in de omgeving en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Aalsmeer? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Zonnepanelen huren in Aalsmeer

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder een forse investering te betalen? Zonnepanelen huren in Aalsmeer is dan een goede optie.

I.t.t. een groot bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om een paar tientallen euro's per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Aalsmeer? Vraag prijzen op van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Aalsmeer?

De prijzen van zonnepanelen in Aalsmeer nemen snel af. Vergeleken met 8 jaren geleden zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn twaalf tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Aalsmeer? Start nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot dertig %! Doe nu je aanvraag en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen installateurs.

Hoe werkt Offerte?

Wil je weten of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jou? En ben je ook nieuwsgierig wat de tarieven zijn en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je verkrijgt gratis tot drie prijsopgaven van specialisten.

Kosten specificatie

De kosten bestaan uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De montagekosten bij zonnepanelen in Aalsmeer bedragen tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Uiteraard kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze verschillen allemaal in prijs en rendement. Je kan stellen: hoe hoger de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG