error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Ketelaar of een soortgelijke accountant voor jouw kan betekenen?

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de buurt van Best laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Ketelaar uit Best? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Ketelaar neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Ketelaar bestaat al sinds 01-01-1980 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het KVK-nummer: 17044277. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Vele bedrijven willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Ketelaar
  • Europaplein 5, 5684ZC, Best
  • 0499-399955
Branche
Boekhouder
KVK
17044277
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1980
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders