error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Ketelaar of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan doen?

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van administratie specialisten in de omgeving van Best laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

De meeste bedrijven willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Ketelaar is opgericht in 01-01-1980 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 17044277. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Ketelaar uit Best. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Ketelaar neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Administratiekantoor Ketelaar
  • Europaplein 5, 5684ZC Best
  • 0499-399955
Branche
Boekhouder
KVK
17044277
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1980
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders