error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratie- en Belastingadviesbureau E. Kooi Kollum B.V. of een soortgelijke accountant voor je kan betekenen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van accountants in de buurt van Kampen laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratie- en Belastingadviesbureau E. Kooi Kollum B.V. uit Kampen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratie- en Belastingadviesbureau E. Kooi Kollum B.V. kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding zit je hier goed.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratie- en Belastingadviesbureau E. Kooi Kollum B.V. is geopend op 31-03-1998 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 01081244. Ook zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Belastingadviesbureau E. Kooi Kollum B.V.
  • 3e Ebbingestraat 45, 8261VR Kampen
  • 06-51331372
  • e.kooi@kooi-accountancy.nl
Branche
Boekhouder
KVK
01081244
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-1998
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders