error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Soest

Aan het zoeken naar een boekhoudkantoor in Soest? Waarop moet je letten? Het is beter als de boekhouder met je meedenkt. Je boekhouder moet meekijken, dat kan veel kosten schelen. De boekhouders die bij Offerte zijn aangemeld, zijn allemaal getoetst op professionaliteit en klant-beoordelingen. Een boekhouder in Soest inhuren op Offerte.nl is simpel. Voer je gegevens en wensen in op onze website en boekhouders bij jou uit de regio zullen contact met je opzoeken.

Wat kost het?

Als boekhoudkantoren een vast uurtarief in rekening brengen ligt dit tarief vaak rond de 75 euro. Veel boekhoudkantoren rekenen echter een vast tarief per maand. In dat tarief zitten een vast pakket aan werkzaamheden. Op die manier zorg je dat dat er geen verassingen zijn.

Zo werkt Offerte

Je vraagt een offerte aan via ons formulier. Als wij jouw offerteaanvraag ontvangen beginnen we met het matchen van jouw offerteaanvraag met de juiste boekhouders uit je buurt. Offerte heeft boekhouders in het hele land in het systeem staan. Om een goede prijsinschatting te kunnen geven, zullen deze bedrijven contact met je zoeken. Na contact gehad te hebben kun jij de juiste beslissing maken.

ZZP boekhouding Soest

Werk jij als ZZPer? Dan is je boekhouding vaak niet zo veel. Toch is het nog steeds heel belangrijk dat er iemand met je meekijkt, je adviseerd en helpt om tijd en geld te besparen. Offerte werkt samen met meerdere partners in de buurt van Soest.

Deze kantoren kunnen je helpen bij bijvoorbeeld:

  • Aangifte inkomstenbelasting
  • De salarisadministratie
  • Jaarrekening laten opstellen
  • BTW
  • Eventuele vragen beantwoorden
  • Zelfstandigenaftrek, MKB vrijstelling en oudedag-reserve regelen
  • Etc.

Accountant of administratiekantoor in Soest

Sommige boekhouders betitelen zichzelf als accountant en tegengesteld wil dat ook wel eens voorkomen. Er zit een afwijkingen tussen deze twee maar meestal bedoelen mensen hetzelfde als het over een boekhoud-, administratie- of accountantskantoor gaat. Ben jij op zoek naar een accountant of administratiekantoor in de regio Amersfoort? Wil je prijzen vergelijken? Vul het formulier in en krijg binnen vierentwintig uur tot wel vijf prijs-opgaves. Ben je klaar om het aanvraagformulier in te vullen? Probeer zo goed mogelijk aan te geven waar je behoeftes liggen. Denk mede aan de onderstaande vragen;

  • Wil je een deel van je administratie uit handen geven of je complete boekhouding?
  • Verstuur je administratie het liefst via de computer aan of op kantoor?
  • Gaat je voorkeur uit naar een persoon die uit zichzelf adviezen geeft (een boekhouder die dit doet kan erg welkom zijn)? Een passende boekhouder vinden was nimmer zo makkelijk.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 24-09-2018 door een klant in Soest

Boekhouding overnemen

Ivm vertrek van mijn huidige administratrice ben ik op zoek naar iemand die de (zeer bescheiden) boekhouding van mijn BV op korte termijn kan overnemen. We werken met het boekhoudpakket Unit4 van waaruit de jaarekening door de accountant wordt opgemaakt en aangifte wordt gedaan. Het gaat me dus vooral om het in- en uitboeken van facturen en uitgaven. Het doen van betalingen. Het opvolgen van evt administratieveb elasting/accountantsvragen ed. BTW afdragen En dat soort dingen Ik zoek iemand die zeer gedegen en betrouwbaar is en van mijn “stapel bonnetjes” een nette administratie maakt.

Aangevraagd op 13-09-2018 door een klant in Soest

Zelfstandige boekhouder gezocht

Graag lever ik mijn gegevens aan dmv een spreadsheet. Verder werk ik graag met een zelfstandige boekhouder en geen groot bedrijf

Aangevraagd op 22-08-2018 door een klant in Soest

Belastingaangifte

Aangifte inkomstenbelasting

Aangevraagd op 30-07-2018 door een klant in Soest

Boekhouding uitbesteden

Boekhouding voor eenmanszaak uitbesteden

Plaatsen