error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Nijmegen

Aan het zoeken naar een boekhouder in Nijmegen? Dit is een moeilijke beslissing. Het is vaak beter als iemand met je meedenkt. Een boekhouder moet meedenken, dat kan een hoop belasting schelen. Bij Offerte.nl aangesloten kantoren, zijn allemaal getoetst op kwaliteit en expertise. Boekhouders in de buurt van Nijmegen contacten via deze site is eenvoudig. Voer je voorkeuren in via ons formulier en wij zorgen ervoor dat bedrijven uit je regio contact met je zoeken.

Hoe werkt Offerte

Je vult het aanvraagformulier in. Zodra wij jouw offerteaanvraag binnen krijgen starten wij met het matchen van jouw offerteaanvraag met de juiste boekhouders in je omgeving. Wij hebben boekhouders in het hele land in het systeem staan. Om een offerte te kunnen doen, gaan onze boekhouders contact met je zoeken. Op basis van de contacten en de offertes kun jij een keuze maken.

ZZP boekhouding Nijmegen

Werk jij als ZZPer? Dan is je administratie vaak niet veel werk. Toch is het nog steeds heel belangrijk dat er iemand met je meekijkt, je adviseerd en kan helpen zodat je er financieel het beste uitkomt. Offerte werkt samen met meerdere ZZP boekhouders in de buurt van Nijmegen.

Deze kunnen je helpen met onder andere:

  • Aangifte van je IB
  • Salarisadministratie
  • Het verwerken van de BTW aangifte
  • Vragen over de boekhouding beantwoorden
  • Zelfstandigenaftrek, MKB vrijstelling en oudedag-reserve regelen
  • Enz.

Kosten

Als boekhoudkantoren een tarief per uur hanteren ligt dit vaak rond de 75 euro. Een vaste prijs per maand is wat de meeste boekhouders factureren. Hiervoor spreken jullie goed af welke taken er plaatsvinden binnen dat tarief. Op die manier voorkom je onduidelijkheid.

Accountant of administratiekantoor in Nijmegen

Je hebt accountants die zichzelf de naam boekhouder geven terwijl laatstgenoemde de naam accountant prefereert. Er bestaat een onderscheid tussen deze twee maar meestal bedoelen mensen hetzelfde wanneer het over een boekhoud-, administratie- of accountantskantoor gaat. Ben jij op zoek naar een accountantskantoor of administratiekantoor in de regio Amersfoort? Wil jij tarieven naast elkaar zetten? Vul het aanvraagblad in en krijg in vierentwintig uur ten hoogste vijf voorstellen. Ben je klaar om het formulier op te maken? Wees zo concreet mogelijk met aangeven wat jij wil, zodat het uiteindelijk makkelijker wordt om de accountants te vergelijken. Je kan hierbij denken aan onder andere de onderstaande vragen;

  • Wil je een deel van je financiën uit handen geven of je volledige boekhouding?
  • Verstuur je de financiën het liefst via de computer aan of op kantoor?
  • Wil je een boekhouder die ongevraagd adviezen geeft (een persoon die dit doet kan erg goed zijn)? Een juiste administrateur vinden was niet eerder zo ongecompliceerd.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 02-04-2019 door een klant in Nijmegen

Webshop boekhouding

Ik heb 2 vaste klanten en daarnaast een webshop waarmee ik producten lever direct vanuit China naar Amerika en Australie. Zonder dat de producten bij mij in bezit zijn.

Aangevraagd op 20-09-2018 door een klant in Nijmegen

Boekhouding logopedisten

Boekhouding logopedisten. Zij hebben een product ontwikkeld, namelijk een vocabulaire dat gebruikt worden binnen communicatiehulpmiddelen voor kinderen die niet of nauwelijks spreken. De vocabulaires worden bij ons ingekocht door een bedrijf die vervolgens de vocabulaires installeren in de communicatiehulpmiddelen. Wij inkooporders die wij moeten verwerken. Daarnaast geven we workshops waarbij we ingehuurd worden als docenten. We moeten een start maken met de administratie en willen hier graag bij geholpen worden.

Aangevraagd op 29-07-2018 door een klant in Nijmegen

Inkomstenbelasting verzorgen

Aangifte inkomstenbelasting verzorgen

Aangevraagd op 04-07-2018 door een klant in Nijmegen

boekhouding

Wij werken met payrol

Aangevraagd op 27-06-2018 door een klant in Nijmegen

Aangifte belasting

Ik heb een specifieke vraag: ik koop producten in via China en betaal dus daar belasting. Die kan ik volgens mij dus niet hier in NL terugvragen via voorbelasting. Ik verkoop de producten in NL en moet er dus wel 21% btw over afdragen. Hierdoor krijg ik (met beginnende ondernemersregeling) geen belasting terug en verlies ik de winstmarges op mijn producten. Is er een manier waardoor ik de belasting die ik in China betaal wel zou kunnen terugvragen in NL, of de BTW die ik hier moet betalen kan verlagen?

Aangevraagd op 12-04-2018 door een klant in Nijmegen

Verzorgen van administratie

Maatschappelijk medewerker zorg