error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →

Schoonmaakbedrijf in Nijmegen

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf in Nijmegen in dienst nemen?

Het huishouden kan natuurlijk altijd bij inschieten op het moment dat u druk bent met werk of wanneer u daar geen zin in heeft. Daarom kan een schoonmaakbedrijf in Nijmegen vaak goed van pas komen. Maar waarom zou u een schoonmaakbedrijf in Nijmegen in willen huren?

Waarom zou ik een schoonmaakbedrijf in Nijmegen in willen huren?

Het huishouden neemt vaak veel tijd in beslag, niet iedereen heeft deze tijd. Ook wil niet iedereen de overgebleven vrije tijd besteden aan schoonmaken. Een schoonmaakbedrijf kan een ideale oplossing zijn zelfs voorals u het gewoon moeilijk vind het huishouden zelf bij te houden.

Waar kan ik een schoonmaakbedrijf in Nijmegen vinden? Er word tegenwoordig veel gesolliciteerd via internet. Zo kunt u via markplaats al wellicht een aantal advertenties vinden van schoonmaakbedrijven bij u in de buurt. Als het alleen voor uw huis is kunt u vaak beter kiezen voor één persoon dan een groot bedrijf. Er zijn ook organistaties waar zowel u als schoonmaakbedrijven zich kunnen aanmelden, deze organisaties koppelen dan mensen en schoonmaakhuizen aan elkaar op het moment dat deze in de buurt zitten.

Maar hoe zit het met de betrouwbaarheid? Dit blijft een lastig punt bij het in dienst nemen van een schoonmaakbedrijf. Eigenlijk zult u min of meer gewoon moeten vertrouwen op dat het goed gaat, ten slotte zult u wellicht niet thuis zijn als de schoonmaakbedrijf aan het werk is. U kunt wel eventueel een contract samen stellen waar bepaalde regels in staan. Echter zult u alleen merken als de schoonmaakbedrijf iets doet wat niet hoort/mag als er iets in kastjes anders is geplaatst of als er iets weg is. Pas op dat u geen valse beschuldigingen doet, misschien had de schoonmaakbedrijf wel bedacht de inhoud van kastjes op te ruimen.

De tarieven voor het schoonmaken lopen erg uit één. Het is dan ook zo dat sommige schoonmaakbedrijven een eigen tarief hebben terwijl diegene van het schoonmaakhuis wellicht al een ander tarief in gedachten hadden. U kunt ongeveer verwachten tussen de 7 á 18 euro per uur kwijt te zijn. Uiteraard bepaald u wel zelf de uren dat u iemand wilt laten werken waardoor u ook deels de kosten drukken. Bedenk wel dat de schoonmaakbedrijf ook weer belasting af moet staan.

U kunt een schoonmaakbedrijf één keer in de week één uur laten komen echter is dat zeer weinig tijd om in schoon te maken. Wees dus realistisch over het aantal uren dat iemand nodig zal hebben voor het aantal werkzaamheden. Mocht u willen dat er iets extra gebeurd als de ramen zemen, dan kunt u er voor kiezen de schoonmaakbedrijf een extra uur te laten komen of een ander wekelijks klusje kan niet worden gedaan in verband met de tijd.

Vraag nu uw offertes aan voor schoonmaakbedrijf uit Nijmegen via Offerte.nl

Offerte.nl biedt u de mogelijkheid om offertes aan te vragen voor schoonmaakbedrijven uit Nijmegen. Zo kunt u offertes aanvragen bij verschillende schoonmaakbedrijven uit Nijmegen binnen een paar minuten. U kunt al binnen 24 uur uw eerste offerte ontvangen hebben.

Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Het aanvragen van offertes is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Bij elkaar duurt het 1 week voordat ik 3 offertes kreeg, dus toch redelijk snel. Dank u.

Geen toelichting

Geen toelichting

snelle reactie van aangesloten bedrijven

SNELLE EN ADEQUATE BEANTWOORDING

Snel offertes binnen gehad en ook gebeld bij Offerte.nl of alles goed is gegaan.

Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 02-04-2019 door een klant in Nijmegen

Onze horeca zaken schoonmaken

Graag zouden wij vrijblijvende offertes ontvangen voor het schoonmaken van onze horeca gelegenheden in Arnhem en Nijmegen. Binnen de schoonmaak zouden wij graag de volgende zaken zien: - Vegen en schrobben van de vloeren (zowel houten als stenen vloeren) - Schoonmaken van toiletgroepen, incl. wanden en vloeren - Afnemen van ramen en spiegels - Schoonmaken van interieur waar van toepassing De frequentie verschilt per zaak, maar gaat om een minimum van 1x per week per zaak tot 5x per week per zaak. Zou gaan om totaal van 15 zaken. Graag zouden wij een prijs per manuur weten om een vergelijking te kunnen maken tussen verschillende partijen.

Aangevraagd op 22-10-2018 door een klant in Nijmegen

Kantoor

Weklijks kantoor schoonmaken.

Aangevraagd op 05-10-2018 door een klant in Nijmegen

Vloeronderhoud

Ons tapijt is vies er wordt namelijk dagelijks op gelopen. Het tapijt moet gereinigd worden (grondig). Er ligt koffie en viezigheid op.

Aangevraagd op 03-10-2018 door een klant in Nijmegen

Bedrijfspand schoonmaken

Het gaat om het woongedeelte in een bedrijfspand dat enige tijd leeg heeft gestaand. Werkzaamheden betreffen schoonmaken vloeren, deuren, kozijnen, ramen en eventueel wanden en plafonds. Ook de sanitaire ruimte en keuken. Er staan geen spullen in. Vooral stoffig.

Aangevraagd op 03-10-2018 door een klant in Nijmegen

Glassenwassen

Wij willen graag 4x per jaar. Wat van groot belang is is dat u altijd ‘s middags na 12 uur komt en op afspraak. Dit o.a. ivm rolluiken die omhoog moeten. Als dit niet mogelijk is bij u hoeven we geen offerte. Houtwerk moet meegenomen worden.

Aangevraagd op 24-09-2018 door een klant in Nijmegen

Kantoor laten schoonmaken

Schoonmaak van het kantoor en de toilet

Aangevraagd op 20-09-2018 door een klant in Nijmegen

Verwijderen van schimmel

Verwijderen van schimmel in de douche

Aangevraagd op 06-09-2018 door een klant in Nijmegen

Schoonmaken horeca pand

Het gaat om een horeca pand inclusief afzuigkappen en Aziatische keuken en kelder totaal 95 m2, lees open keuken, dagelijks schoonmaak, ochtend 2 tot 4 uur per dag liefst 6 of 7 dagen per week.

Aangevraagd op 05-09-2018 door een klant in Nijmegen

Vloeronderhoud voor VVE

Schoonmaak werkzaamheden portiek trapopgang zoals afwisselend vloer vegen, dweilen en stoffen trap hek

Aangevraagd op 23-08-2018 door een klant in Nijmegen

Kantoor schoonmaken

wekelijk minder dan 100 m² kantoor schoonmaken

Aangevraagd op 31-07-2018 door een klant in Nijmegen

Schoonmaakbedrijf huisartsenpraktijk

huisartsenpraktijk

Aangevraagd op 11-07-2018 door een klant in Nijmegen

Eenmalige schoonmaak na bedrijfsfeest

Wij zouden graag na een bedrijfsfeest een eenmalige schoonmaak willen aanvragen voor een deel van ons bedrijf (enkel waar het feest wordt gevierd)

Aangevraagd op 11-07-2018 door een klant in Nijmegen

Bedrijfspand

Ruim 500m2 bedrijfspand schoonmaken

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Schoonmaakwerk Den Haag vind je via Offerte.nl
Lees meer
Schoonmaker gezocht voor schoonmaakwerk Tilburg?
Lees meer
kantoor schoonmaak amsterdam
Lees meer
Schoonmaakhulp gezocht? Offerte.nl helpt jou!
Lees meer
Kantoren schoon laten maken door professionals
Lees meer
Uurloon schoonmaakster, vraag hier offertes aan
Lees meer
Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij
Lees meer
schoonmaak werk
Lees meer
Schoonmaker in Amsterdam gezocht? Vraag offertes aan!
Lees meer