Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Nijmegen. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Heb je een professioneel schoonmaak bedrijf uit Nijmegen nodig? Voor een professionele schoonmaker in Nijmegen ben je nu uitgezocht. Via onze website zul je in gesprek komen met door ons geselecteerde schoonmaak-professionals uit de buurt. Wat kost het, is de volgende vraag. Goede schoonmakers uit Nijmegen inhuren via Offerte.nl is makkelijk. Offerte.nl helpt je met het zoeken van een ervaren schoonmaak partner. Voer je gegevens en voorkeuren in op Offerte.nl en professionele schoonmaak bedrijven die in jouw regio actief zijn gaan contact met je opnemen.

Vloeronderhoud

Ga je de vloer laten reinigen? Schoonmaakbedrijven doen dat graag voor je. Je vloeren dienen op de correcte manier behandeld te worden. Blinkende vloeren betekenen een fijner gevoel. Zowel thuis als op kantoor. Veel soorten vloeren moeten op een speciale manier bedandeld worden. Deze vloeren zijn de schoonmakers van Offerte.nl in gespecialiseerd; vloeren van vinyl, linoleum, vloeren van hout en fabrieksvloeren.

Gevel Reiniging Nijmegen

Je gevels laten poetsen, iets dat je niet hoog op je lijst hebt staan. Gevels van winkels zijn bepalend voor de uitstraling van een zaak, je gevels moeten daarom stralen. Een goede reiniging van je gevel zorgt voor een nieuwe uitstraling van je pand. Het aantal vierkante meters beïnvloedt de hoogte van de offerte.

Dit soort opties zijn mogelijk:

  • Zandstralen werkt het best voor verfresten en zwaar vuil.
  • Licht vuil kun je makkelijk laten stomen.
  • Met chemische middelen (vooral geschikt voor verfresten of roetdeeltjes).

Gevelreinigers raden vaak aan om je gevel te behandelen, dit bespaart een hoop werk in de toekomst.

Kantoor schoonmaak

Je kantoor poetsen kun je beter laten doen, daarmee heb je meer tijd op je te focussen op werk.

Schoonmaak-professionals kunnen het volgende voor je kantoor regelen:

  • Stofzuigen
  • Planten verzorgen
  • Bureaus afstoffen
  • Het sanitair onderhouden
  • Ramen-wassen
  • Prullenbakken leegmaken

Glasbewassing

Glazen wassen van kantoorpanden vereist speciale apparatuur. Het is niet meer toegestaan om ladders van hoger dan 10 meter te gebruiken. Bij offerte aangesloten partners hebben telescoopsystemen en hoogwerkers.