error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Lisse

Aan het zoeken naar een boekhouder in Lisse? Dit is een lastige keuze. Het is vaak makkelijk als de boekhouder je business snapt. Je boekhouder moet meekijken, dat kan een hoop belasting besparen. Bij Offerte.nl horende bedrijven, zijn stuk voor stuk getoetst op professionaliteit en klant-beoordelingen. Een boekhoudkantoor in de buurt van Lisse vergelijken via onze website is simpel. Dien je gegevens en wensen in via ons aanvraagformulier, wij brengen je in contact met bedrijven uit je regio.

Accountant of administratiekantoor in Lisse

Je hebt accountants die zich de naam boekhouder geven terwijl die laatste groep de titel accountant draagt. Er bestaat een verschil tussen deze twee maar in de meeste gevallen wordt hetzelfde bedoeld als het over een administrateur, accountant of boekhoudkantoor gaat. Ben je jezelf aan het oriënteren voor een accountantskantoor of administrateur in de regio Amersfoort?

Vind je het nodig om meer te weten te komen over prijzen? Vul het aanvraagblad in en ontvang in vierentwintig uur tot wel 5 offertes. Heb je alle gegevens om het aanvraagformulier in te vullen? Geef zo duidelijk mogelijk aan wat je nodig hebt. Je kan hierbij denken aan onder meer de onderstaande vragen;

  • Wil je een bepaald deel van je administratie uit handen geven of je volledige boekhouding?
  • Lever je administratie liever via e-mail aan of op papier?
  • Prefereer je een persoon die uit zichzelf adviezen geeft (iemand die dit doet kan zeer goed zijn)? Een juiste accountant uitkiezen was nimmer zo gemakkelijk.

Tarieven

Als boekhoudkantoren een tarief per uur in rekening brengen ligt dit vaak tussen de € 50 en € 100. Een vaste prijs per maand is wat veel boekhoudkantoren rekenen. In die vergoeding zitten een vast pakket aan werkzaamheden. Als je dat doet voorkom je onduidelijkheden.

ZZP boekhouder Lisse

Ben jij een zelfstandig ondernemer, of een freelancer? Meestal is je administratie dan niet ingewikkeld. Toch is het nog steeds heel belangrijk dat er iemand met je meekijkt, je kan adviseren en helpt . Offerte heeft een verscheidene boekhouders in de regio van Lisse de jou kunnen helpen.

Deze kantoren kunnen jou helpen bij onder andere:

  • Aangifte van je inkomstenbelasting
  • Salarisadministratie
  • Omzetbelasting
  • Vragen over de boekhouding beantwoorden
  • Zelfstandigenaftrek, MKB vrijstelling en oudedag-reserve regelen
  • Enzovoort

Hoe Offerte.nl werkt

Jij doet een aanvraag via onze website. Zodra wij jouw aanvraag binnen krijgen beginnen we met het matchen van jouw offerteaanvraag met de beste boekhoudkantoren uit je buurt. Offerte heeft boekhouders uit heel Nederland aangesloten. Om tot een offerte te kunnen komen, zullen deze bedrijven contact met je opzoeken. Na de partners gesproken te hebben kun jij de juiste keuze maken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 08-02-2019 door een klant in Lisse

Ik wil overal bij geholpen worden

Ik doe zelf de aangifte BTW, het gaat om het opmaken van de jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting, zakelijk en privé.