error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Lisse. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Wordt het tijd dat er een ervaren schoonmaakbedrijf uit de buurt van Lisse gaat schoonmaken? Voor een schoonmaak partner uit Lisse ben je bij Offerte.nl bij de juiste partij. Door ons platform te gebruiken brengen wij je in gesprek met passende schoonmaak specialisten. Wat kost dit, is wat je wilt weten. Goede schoonmakers uit Lisse vergelijken via deze website gaat vlot. Offerte.nl kan je ondersteunen bij het vinden van een geschikte schoonmaker. Vul je wensen in via onze site, wij brengen je in contact met goede schoonmakers uit je regio.

Gevel Reiniging Lisse

Het laten schoonmaken van je gevels, een project dat je niet hoog op je lijst hebt staan. Winkelgevels zijn een visitekaartje van een bedrijf, de gevels moeten daarom mooi schoon zijn. Een goede reiniging van je gevel zorgt voor een nieuwe uitstraling van je winkel. De m2 bepaalt de hoogte van de offerte.

Dit zijn de opties:

 • Zandstralen is het beste tegen hele zware vervuiling.
 • Roetdeeltjes kun je het best chemisch laten reinigen.
 • Met stoom haal je het meeste al weg.

Het is slim om je gevel te behandelen, dit voorkomt extra schoonmaak in de toekomst.

Vloeronderhoud

Je vloeren laten poetsen? Schoonmaak partners ondersteunen daarbij. Je vloer dient op een goede manier te worden verzorgd. Een gereinigde vloer geeft een fijner gevoel. Zowel thuis als bij je bedrijf. Veel vloersoorten hebben een speciale reiniging nodig. Dit zijn de oppervlaktes waarin de schoonmakers van Offerte.nl zijn gespecialiseerd:

 • PVC vloeren
 • Tegelvloeren
 • Betonnen vloeren
 • Vloeren in fabrieken
 • Staal
 • Vloeren van linoleum

Kantoren schoonmaken

Jouw kantoor schoonmaken kun je beter laten doen, daarmee heb je meer tijd op je te focussen op werk.

Een goede schoonmaker kan een hoop zaken voor je bedrijf uitvoeren:

 • Tapijten stofzuigen
 • Planten verzorgen
 • Het schoonhouden van de werkplekken
 • WC's onderhouden
 • Ramen zemen
 • Prullenbakken leegmaken

Glasbewassing

Speciale apparaten zijn vereist om de glazen van hoge kantoorpanden te kunnen wassen. Je mag geen ladders meer van hoger dan 10 meter gebruiken. Bij offerte aangesloten partners hebben telescoopsystemen en hoogwerkers.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Super! Na aanvraag via offerte.nl binnen 15 gebeld door het eerste bedrijf voor het opmaken van een offerte. Na een halve dag door 4 bedrijven benaderd

Ik kreeg snel contact met een aantal bedrijven die voor mij een offerte willen opstellen. Dit scheelt mij enorm veel tijd!

Snelle service

Geen toelichting

Geen toelichting

Na de aanmelding op Offerte.nl werd ik direct benaderd door drie schoonmaakbedrijven. Met alle kandidaten zijn gesprekken gevoerd. We hebben hieruit een nieuwe schoonmaker gevonden met ingang van aanstaande donderdag en dit.. binnen één week. Voor onze VvE is de aanmelding perfect uitgepakt. Prima site dus!!!

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 24-08-2018 door een klant in Lisse

Schoonmaken huis

Ik moet een aantal weken in qarantene in t ziekenhuis als ik weer thuis kom ben ik erg vatbaar wil daarom dat mijn huis goed schoongemaakt word vooral de badkamer, dit moet ong begin okt gebeuren wat gaat dat ong kosten.

Aangevraagd op 17-08-2018 door een klant in Lisse

Wekelijks schoonmaken

Wekelijks: Schoonmaken benedenverdieping (woonkamer, keuken, wc en entree) + trap naar de 1e verdieping. 1x per maand de ramen benedenverdieping (binnen en buiten). Bij tevredenheid mogelijk in de toekomst meer.