Boekhouder Groningen

Aan het zoeken naar een boekhouder in Groningen? Welke moet je kiezen? Het is vaak beter als de boekhouder je business snapt. Je boekhouder moet meedenken, dat kan veel kosten besparen. Bij Offerte.nl aangesloten kantoren, zijn allemaal gecheckt op kennis en kunde. Boekhouders in de buurt van Groningen vergelijken op Offerte.nl gaat snel. Vul je gegevens in via ons aanvraagformulier en wij brengen je in contact met boekhouders bij jou uit de regio.

Zo werken wij

Jij vult het formulier in. Wanneer wij je gegevens hebben ontvangen beginnen we met zoeken naar de juiste partners in je omgeving. Wij hebben boekhouders overal in het land geregistreerd. Om een offerte te kunnen doen, gaan deze ondernemers contact met je opnemen. Na contact gehad te hebben kun je de juiste keuze maken door de boekhouders te vergelijken.

ZZP boekhoudkantoor Groningen

Ben jij zelfstandig? Vaak is je administratie dan niet veel. Advies en hulp is wenselijk, want dat kan veel tijd en geld besparen. Offerte.nl heeft een verscheidene boekhoudkantoren in de buurt van Groningen voor jou in de aanbieding.

Deze kunnen jou helpen bij bijvoorbeeld:

  • De IB
  • Je salarisadministratie
  • De BTW aangifte
  • Antwoord geven op vragen over boekhouding
  • Zelfstandigenaftrek, MKB vrijstelling en oudedag-reserve regelen
  • Etc.

Wat zijn de tarieven?

Als boekhouders een tarief per uur rekenen ligt dit tarief meestal rond de € 70. Een vaste prijs per maand is wat veel boekhoudkantoren rekenen. Voor dat vaste tarief worden een van te voren afgesproken pakket van werkzaamheden uitgevoerd. Als je dat doet voorkom je nare verassingen.

Accountant of administratiekantoor in Groningen

Je hebt accountants die zich uitgeven als boekhouder terwijl die laatste groep zichzelf ook weer accountant noemt. Er bestaat een verschil tussen deze twee maar meestal gaat het over hetzelfde wanneer het over een administrateur, accountant of boekhoudkantoor gaat. Woon jij in Amersfoort en heb je een boekhouder of accountant nodig? Wil je prijzen tegenover elkaar zetten? Vul het formulier in en krijg in 24 uur ten hoogste vijf prijsopgaven. Heb je alle gegevens om het formulier in te vullen? Omschrijf zo helder mogelijk wat jij nodig hebt. Je kan hierbij denken aan onder meer de volgende punten;

  • Wil je een bepaald stuk van je financiën uitbesteden of jouw gehele boekhouding?
  • Verstuur je de financiën het liefst digitaal aan of op papier?
  • Prefereer je een specialist die zonder te vragen adviseert (een administrateur die meedenkt kan zeker goed zijn)? Een juiste administrateur uitzoeken was nog nooit zo eenvoudig.