error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Groningen

Aan het zoeken naar een boekhouder in Groningen? Welke moet je kiezen? Het is vaak beter als de boekhouder je business snapt. Je boekhouder moet meedenken, dat kan veel kosten besparen. Bij Offerte.nl aangesloten kantoren, zijn allemaal gecheckt op kennis en kunde. Boekhouders in de buurt van Groningen vergelijken op Offerte.nl gaat snel. Vul je gegevens in via ons aanvraagformulier en wij brengen je in contact met boekhouders bij jou uit de regio.

Zo werken wij

Jij vult het formulier in. Wanneer wij je gegevens hebben ontvangen beginnen we met zoeken naar de juiste partners in je omgeving. Wij hebben boekhouders overal in het land geregistreerd. Om een offerte te kunnen doen, gaan deze ondernemers contact met je opnemen. Na contact gehad te hebben kun je de juiste keuze maken door de boekhouders te vergelijken.

ZZP boekhoudkantoor Groningen

Ben jij zelfstandig? Vaak is je administratie dan niet veel. Advies en hulp is wenselijk, want dat kan veel tijd en geld besparen. Offerte.nl heeft een verscheidene boekhoudkantoren in de buurt van Groningen voor jou in de aanbieding.

Deze kunnen jou helpen bij bijvoorbeeld:

  • De IB
  • Je salarisadministratie
  • De BTW aangifte
  • Antwoord geven op vragen over boekhouding
  • Zelfstandigenaftrek, MKB vrijstelling en oudedag-reserve regelen
  • Etc.

Wat zijn de tarieven?

Als boekhouders een tarief per uur rekenen ligt dit tarief meestal rond de € 70. Een vaste prijs per maand is wat veel boekhoudkantoren rekenen. Voor dat vaste tarief worden een van te voren afgesproken pakket van werkzaamheden uitgevoerd. Als je dat doet voorkom je nare verassingen.

Accountant of administratiekantoor in Groningen

Je hebt accountants die zich uitgeven als boekhouder terwijl die laatste groep zichzelf ook weer accountant noemt. Er bestaat een verschil tussen deze twee maar meestal gaat het over hetzelfde wanneer het over een administrateur, accountant of boekhoudkantoor gaat. Woon jij in Amersfoort en heb je een boekhouder of accountant nodig? Wil je prijzen tegenover elkaar zetten? Vul het formulier in en krijg in 24 uur ten hoogste vijf prijsopgaven. Heb je alle gegevens om het formulier in te vullen? Omschrijf zo helder mogelijk wat jij nodig hebt. Je kan hierbij denken aan onder meer de volgende punten;

  • Wil je een bepaald stuk van je financiën uitbesteden of jouw gehele boekhouding?
  • Verstuur je de financiën het liefst digitaal aan of op papier?
  • Prefereer je een specialist die zonder te vragen adviseert (een administrateur die meedenkt kan zeker goed zijn)? Een juiste administrateur uitzoeken was nog nooit zo eenvoudig.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 01-10-2018 door een klant in Groningen

Boekhouder voor importeur

Ik importeer uit china en verkoop in Nederland. Niet erg ingewikkeld, maar ik zou graag eenmalig alle kosten en regelingen willen bespreken. Wat kosten betreft gaat het vooral om BTW en importheffing bij het importeren. Daarnaast snap ik niet volledig hoe ik de kleine ondernemers regeling moet toepassen. Ik wil de aangiftes graag zelf blijven doen, maar heb eenmalig wat begeleiding nodig.

Aangevraagd op 30-09-2018 door een klant in Groningen

Volledige boekhouding communicatiebureau

Volledige boekhouding, Jaarrekening, Aangifte inkomstenbelasting, Aangifte omzetbelasting (btw)

Aangevraagd op 27-08-2018 door een klant in Groningen

boekhouding eenmanszaak

Jaarrekening, Aangifte inkomstenbelasting