error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Groningen. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Wil je zelf niet meer schoonmaken, wil je het liever door een professional uit Groningen laten doen? Voor een schoonmaak professional in de buurt van Groningen kun je bij Offerte.nl terecht. Via ons platform brengen wij je in gesprek met de juiste schoonmaak-professionals. De volgende vraag is; wat kost het? Professionele schoonmaakbedrijven uit Groningen inhuren via deze site gaat snel, al is het voor industriële of kantoor schoonmaak, Offerte helpt je bij het kiezen van een geschikte schoonmaak partner. Dien je wensen in op Offerte.nl en wij zorgen ervoor dat schoonmaakbedrijven uit jouw buurt contact met je opnemen.

Kantoren schoonmaken Groningen

Het kantoor schoonmaken laat je liever door iemand anders doen, dan heb je meer tijd om te werken.

Schoonmaak-partners kunnen het volgende voor je kantoor regelen:

  • De bureaus poetsen
  • De WC's schoon houden
  • Ramen zemen
  • Het boenen van de vloeren
  • Tapijten stofzuigen
  • Planten water geven

Gevel Reiniging Groningen

Je gevels laten schoonmaken, een klusje dat je niet hoog op je lijst hebt staan. Gevels zijn bepalend voor de uitstraling van een zaak, je gevels moeten daarom stralen. Een grondige reiniging van je gevel geeft een fijn gevoel. De hoogte van offerte zal bepaald worden door de vierkante meters.

Deze opties zijn er:

  • Stomen werkt goed tegen lichte vervuilning.
  • Zandstralen is het beste tegen hele zware vervuiling.
  • Chemisch reinigen.

Om werk in de toekomst te voorkomen, raadt Offerte je aan je gevels te impregneren.

Vloeronderhoud

Ben je van plan de vloer te laten schoonmaken? Schoonmaakbedrijven willen je daarmee ondersteunen. Vloeren moeten op de correcte manier behandeld worden. Gereinigde bedrijf- of huisvloer betekenen een gevoel van rust. Zowel thuis als je werk. Verschillende soorten vloeren hebben aparte reinigingen nodig. Deze vloeren zijn de partners van Offerte in gespecialiseerd; PVC, natuurstenen vloeren, tegelvloeren en industrie vloeren.

Glasbewassing in Groningen

Om de glazen van je bedrijf te laten wassen is vaak speciale apparatuur nodig. Je mag geen ladders meer van hoger dan 10 meter gebruiken. Bedrijven die bij Offerte.nl zijn aangesloten beschikken over de juiste apparaten.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Werkt ideaal en snel!

SNELLE EN ADEQUATE BEANTWOORDING

Wij waren verbaasd over hoe eenvoudig het was om schoonmaakbedrijven via uw website te kunnen benaderen. Er waren voldoende reactie en wij zijn op dit moment met drie gegadigden in onderhandeling . Dat allemaal binnen 1 week. Helemaal goed zo'n website

Perfect medium waar onze VVE een zeer professioneel schoonmaakbedrijf heeft gevonden.

Geen toelichting

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 11-10-2018 door een klant in Groningen

Appartement schoonmaken

Ik heb in Groningen een appartement van 80 m2 die ik verhuur als 'hotelkamer', 'vakantieappartement', maar net hoe je het wilt noemen. De ruimte moet gemiddeld zo'n 3 a 4 keer per week schoongemaakt worden. Per week zal dit verschillen op welke dagen het moet gebeuren, afhankelijk van de boekingen. Tijdstip, tussen 11 en 16. Zelf ben ik de ene keer een uurtje bezig en de andere keer 2 uurtjes. Wat zijn de taken? - Bedden afhalen - Beddengoed in wasmachine en droger - Bedden opmaken, wisselend 2-6 personen - Kleine badkamer schoonmaken - Keuken schoonmaken - Wc schoonmaken - Stofzuigen - Af en toe ramen lappen - Af en toe vloer dweilen

Aangevraagd op 01-10-2018 door een klant in Groningen

Kantoor laten schoonmaken

Kantoor schoonmaken, 140m2+

Aangevraagd op 03-09-2018 door een klant in Groningen

Kantoor schoonmaken

Eenmalig kantoor schoonmaken

Aangevraagd op 30-08-2018 door een klant in Groningen

Schoonmaakbedrijf opleidingscentrum

Ons kantoorpand is 235 m2 groot (5 kantoorruimtes, 1 kantine, 2 toiletten). Wij zijn een bedrijf dat cursussen en trainingen aanbiedt aan andere bedrijven. Eens in de zoveel tijd worden er ook trainingen bij ons op locatie gehouden. Om die reden zouden wij graag een flexibel weekrooster willen aanhouden wat betreft de schoonmaak. Wij willen namelijk graag dat in ieder geval de dag voor dat de training plaatsvindt, wordt schoongemaakt.

Aangevraagd op 07-08-2018 door een klant in Groningen

Schoonmaakbedrijf fitnessschool

3x per week in de ochtend. schatting 2 a 3 uur. natte ruimtes en fitnesstoestellen

Aangevraagd op 06-08-2018 door een klant in Groningen

Schoonmaak huis

Betreft een woonhuis in Delfzijl. Wij brengen hier onze uitzendkrachten in onder.

Aangevraagd op 29-07-2018 door een klant in Groningen

Vloeronderhoud

Het betreft een horeca bedrijf, met name vloeren en toiletten, Globaal 6-10 uur per week soms meer,

Aangevraagd op 16-07-2018 door een klant in Groningen

Kantoor schoonmaken

Kantoor schoonmaak met 120 werkplekken en twee vergaderruimten en een keuken. Geen sanitair.

Aangevraagd op 10-07-2018 door een klant in Groningen

Schoonmaken na feest

Met onze studenten roeivereniging vieren we ons 140 jarige bestaan met een week lang grote feesten in onze loods en buiten op ons terrein. Hiervoor zoeken we graag een schoonmaakploeg van 4-5 man die de ochtend van 19,21,22,23,24 juli komen schoonmaken tussen 9:00 en 12:00. Het werk bestaat vooral uit het schoonvegen van de loods en het buiten terrein (plastic bekertjes weggooien) en het schoonmaken van de sanitaire voorzieningen.

Aangevraagd op 03-07-2018 door een klant in Groningen

Tandartspraktijk

Het gaat om het schoonmaken van een tandartspraktijk. De huidige schoonmaakster kan dit tijdelijk niet doen. Er is voor twee keer (twee weekenden) vervanging nodig.

Aangevraagd op 18-06-2018 door een klant in Groningen

Vloeronderhoud

Eenmalig vloeronderhoud

Aangevraagd op 07-05-2018 door een klant in Groningen

Bedrijfsruimte, 300 m2, meerder kantoren

Bedrijfsruimte, 300 m2, meerder kantoren. Stofzuigen, toiletten, bureau's, prullenbakken legen. het gebruikelijke.

Aangevraagd op 03-05-2018 door een klant in Groningen

reiniging bedrijfspands

Voor ons kantoor in de binnenstad zijn wij, wegens vertrek huidige schoonmaakster, op zoek naar een nieuwe hulp. Wij zijn een planologisch adviesbureau en een stedenbouwkundig bureau met ongeveer 10 werknemers in totaal. Ons kantoor omvat 4 verdiepingen, waarvan 3 redelijk intensief en 1 nauwelijks gebruikt wordt. • Souterrain: 5 werkplekken, 1 kitchenette, 1 toilet, hal, gang en trap • 1e verdieping: 2 werkplekken, kopieerruimte, gang en trap, vergaderruimte en keukentje • 2e verdieping: 4 werkplekken, 2 toiletten, gang en trap • Zolder: 2 overlegplekken We denken dat een wekelijkse inzet van 2 uur voldoende is voor het hele pand. Het schoonmaken zou in de avonduren kunnen plaatsvinden, of in het weekend. Mocht de beoogde hulp liever tijdens kantoortijd willen komen, dan is de vrijdagochtend een mogelijkheid. Graag zouden we van u weten of u een geschikte kandidaat beschikbaar heeft, tegen welk tarief en voorwaarden en hoe uw werkwijze verder zou zijn.