error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →

Schoonmaakbedrijf in Groningen

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf in Groningen in dienst nemen?

Het huishouden kan natuurlijk altijd bij inschieten op het moment dat u druk bent met werk of wanneer u daar geen zin in heeft. Daarom kan een schoonmaakbedrijf in Groningen vaak goed van pas komen. Maar waarom zou u een schoonmaakbedrijf in Groningen in willen huren?

Waarom zou ik een schoonmaakbedrijf in Groningen in willen huren?

Het huishouden neemt vaak veel tijd in beslag, niet iedereen heeft deze tijd. Ook wil niet iedereen de overgebleven vrije tijd besteden aan schoonmaken. Een schoonmaakbedrijf kan een ideale oplossing zijn zelfs voorals u het gewoon moeilijk vind het huishouden zelf bij te houden.

Waar kan ik een schoonmaakbedrijf in Groningen vinden? Er word tegenwoordig veel gesolliciteerd via internet. Zo kunt u via markplaats al wellicht een aantal advertenties vinden van schoonmaakbedrijven bij u in de buurt. Als het alleen voor uw huis is kunt u vaak beter kiezen voor één persoon dan een groot bedrijf. Er zijn ook organistaties waar zowel u als schoonmaakbedrijven zich kunnen aanmelden, deze organisaties koppelen dan mensen en schoonmaakhuizen aan elkaar op het moment dat deze in de buurt zitten.

Maar hoe zit het met de betrouwbaarheid? Dit blijft een lastig punt bij het in dienst nemen van een schoonmaakbedrijf. Eigenlijk zult u min of meer gewoon moeten vertrouwen op dat het goed gaat, ten slotte zult u wellicht niet thuis zijn als de schoonmaakbedrijf aan het werk is. U kunt wel eventueel een contract samen stellen waar bepaalde regels in staan. Echter zult u alleen merken als de schoonmaakbedrijf iets doet wat niet hoort/mag als er iets in kastjes anders is geplaatst of als er iets weg is. Pas op dat u geen valse beschuldigingen doet, misschien had de schoonmaakbedrijf wel bedacht de inhoud van kastjes op te ruimen.

De tarieven voor het schoonmaken lopen erg uit één. Het is dan ook zo dat sommige schoonmaakbedrijven een eigen tarief hebben terwijl diegene van het schoonmaakhuis wellicht al een ander tarief in gedachten hadden. U kunt ongeveer verwachten tussen de 7 á 18 euro per uur kwijt te zijn. Uiteraard bepaald u wel zelf de uren dat u iemand wilt laten werken waardoor u ook deels de kosten drukken. Bedenk wel dat de schoonmaakbedrijf ook weer belasting af moet staan.

U kunt een schoonmaakbedrijf één keer in de week één uur laten komen echter is dat zeer weinig tijd om in schoon te maken. Wees dus realistisch over het aantal uren dat iemand nodig zal hebben voor het aantal werkzaamheden. Mocht u willen dat er iets extra gebeurd als de ramen zemen, dan kunt u er voor kiezen de schoonmaakbedrijf een extra uur te laten komen of een ander wekelijks klusje kan niet worden gedaan in verband met de tijd.

Vraag nu uw offertes aan voor schoonmaakbedrijf uit Groningen via Offerte.nl

Offerte.nl biedt u de mogelijkheid om offertes aan te vragen voor schoonmaakbedrijven uit Groningen. Zo kunt u offertes aanvragen bij verschillende schoonmaakbedrijven uit Groningen binnen een paar minuten. U kunt al binnen 24 uur uw eerste offerte ontvangen hebben.

Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Het aanvragen van offertes is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Na de aanmelding op Offerte.nl werd ik direct benaderd door drie schoonmaakbedrijven. Met alle kandidaten zijn gesprekken gevoerd. We hebben hieruit een nieuwe schoonmaker gevonden met ingang van aanstaande donderdag en dit.. binnen één week. Voor onze VvE is de aanmelding perfect uitgepakt. Prima site dus!!!

Goed geregeld, doen wat ze beloven, heb meerdere offertes van verschillende bedrijven. Top service!

Geen toelichting

Geen toelichting

Ik was opzoek naar een schoonmaakbedrijf voor mijn kantoor, snel reacties gekregen!

Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 11-10-2018 door een klant in Groningen

Appartement schoonmaken

Ik heb in Groningen een appartement van 80 m2 die ik verhuur als 'hotelkamer', 'vakantieappartement', maar net hoe je het wilt noemen. De ruimte moet gemiddeld zo'n 3 a 4 keer per week schoongemaakt worden. Per week zal dit verschillen op welke dagen het moet gebeuren, afhankelijk van de boekingen. Tijdstip, tussen 11 en 16. Zelf ben ik de ene keer een uurtje bezig en de andere keer 2 uurtjes. Wat zijn de taken? - Bedden afhalen - Beddengoed in wasmachine en droger - Bedden opmaken, wisselend 2-6 personen - Kleine badkamer schoonmaken - Keuken schoonmaken - Wc schoonmaken - Stofzuigen - Af en toe ramen lappen - Af en toe vloer dweilen

Aangevraagd op 01-10-2018 door een klant in Groningen

Kantoor laten schoonmaken

Kantoor schoonmaken, 140m2+

Aangevraagd op 03-09-2018 door een klant in Groningen

Kantoor schoonmaken

Eenmalig kantoor schoonmaken

Aangevraagd op 30-08-2018 door een klant in Groningen

Schoonmaakbedrijf opleidingscentrum

Ons kantoorpand is 235 m2 groot (5 kantoorruimtes, 1 kantine, 2 toiletten). Wij zijn een bedrijf dat cursussen en trainingen aanbiedt aan andere bedrijven. Eens in de zoveel tijd worden er ook trainingen bij ons op locatie gehouden. Om die reden zouden wij graag een flexibel weekrooster willen aanhouden wat betreft de schoonmaak. Wij willen namelijk graag dat in ieder geval de dag voor dat de training plaatsvindt, wordt schoongemaakt.

Aangevraagd op 07-08-2018 door een klant in Groningen

Schoonmaakbedrijf fitnessschool

3x per week in de ochtend. schatting 2 a 3 uur. natte ruimtes en fitnesstoestellen

Aangevraagd op 06-08-2018 door een klant in Groningen

Schoonmaak huis

Betreft een woonhuis in Delfzijl. Wij brengen hier onze uitzendkrachten in onder.

Aangevraagd op 29-07-2018 door een klant in Groningen

Vloeronderhoud

Het betreft een horeca bedrijf, met name vloeren en toiletten, Globaal 6-10 uur per week soms meer,

Aangevraagd op 16-07-2018 door een klant in Groningen

Kantoor schoonmaken

Kantoor schoonmaak met 120 werkplekken en twee vergaderruimten en een keuken. Geen sanitair.

Aangevraagd op 10-07-2018 door een klant in Groningen

Schoonmaken na feest

Met onze studenten roeivereniging vieren we ons 140 jarige bestaan met een week lang grote feesten in onze loods en buiten op ons terrein. Hiervoor zoeken we graag een schoonmaakploeg van 4-5 man die de ochtend van 19,21,22,23,24 juli komen schoonmaken tussen 9:00 en 12:00. Het werk bestaat vooral uit het schoonvegen van de loods en het buiten terrein (plastic bekertjes weggooien) en het schoonmaken van de sanitaire voorzieningen.

Aangevraagd op 03-07-2018 door een klant in Groningen

Tandartspraktijk

Het gaat om het schoonmaken van een tandartspraktijk. De huidige schoonmaakster kan dit tijdelijk niet doen. Er is voor twee keer (twee weekenden) vervanging nodig.

Aangevraagd op 18-06-2018 door een klant in Groningen

Vloeronderhoud

Eenmalig vloeronderhoud

Aangevraagd op 07-05-2018 door een klant in Groningen

Bedrijfsruimte, 300 m2, meerder kantoren

Bedrijfsruimte, 300 m2, meerder kantoren. Stofzuigen, toiletten, bureau's, prullenbakken legen. het gebruikelijke.

Aangevraagd op 03-05-2018 door een klant in Groningen

reiniging bedrijfspands

Voor ons kantoor in de binnenstad zijn wij, wegens vertrek huidige schoonmaakster, op zoek naar een nieuwe hulp. Wij zijn een planologisch adviesbureau en een stedenbouwkundig bureau met ongeveer 10 werknemers in totaal. Ons kantoor omvat 4 verdiepingen, waarvan 3 redelijk intensief en 1 nauwelijks gebruikt wordt. • Souterrain: 5 werkplekken, 1 kitchenette, 1 toilet, hal, gang en trap • 1e verdieping: 2 werkplekken, kopieerruimte, gang en trap, vergaderruimte en keukentje • 2e verdieping: 4 werkplekken, 2 toiletten, gang en trap • Zolder: 2 overlegplekken We denken dat een wekelijkse inzet van 2 uur voldoende is voor het hele pand. Het schoonmaken zou in de avonduren kunnen plaatsvinden, of in het weekend. Mocht de beoogde hulp liever tijdens kantoortijd willen komen, dan is de vrijdagochtend een mogelijkheid. Graag zouden we van u weten of u een geschikte kandidaat beschikbaar heeft, tegen welk tarief en voorwaarden en hoe uw werkwijze verder zou zijn.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Schoonmaker gezocht voor schoonmaakwerk Tilburg?
Lees meer
kantoor schoonmaak amsterdam
Lees meer
Kantoren schoon laten maken door professionals
Lees meer
Schoonmaakhulp gezocht? Offerte.nl helpt jou!
Lees meer
Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij
Lees meer
Uurloon schoonmaakster, vraag hier offertes aan
Lees meer
schoonmaak werk
Lees meer
Schoonmaakwerk Den Haag vind je via Offerte.nl
Lees meer
Schoonmaker in Amsterdam gezocht? Vraag offertes aan!
Lees meer