error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Enschede

Aan het zoeken naar een boekhouder in Enschede? Waar kun je op letten? Het is uiteraard beter als de boekhouder met je meedenkt. Een boekhouder moet meekijken, dat kan een hoop kosten besparen. De boekhouders die bij ons zijn aangesloten, zijn allemaal gecheckt op expertise en kennis. Een boekhoudkantoor in Enschede inhuren op Offerte.nl gaat gemakkelijk. Dien je gegevens en voorkeuren in op Offerte.nl en boekhoudkantoren bij jou in de buurt gaan contact met je opnemen.

Hoe Offerte werkt

Je dient een offerteaanvraag in. Zodra wij jouw ingevulde formulier ontvangen starten wij met zoeken naar de juiste partners bij jou uit de buurt. Offerte.nl heeft boekhoudkantoren overal in Nederland aangesloten. Onze boekhouders zullen contact met je opnemen, om een goede prijsinschatting te kunnen geven. Na de partners gesproken te hebben kun je de juiste keuze maken door de boekhouders te vergelijken.

ZZP boekhouding Enschede

Ben jij een zelfstandig ondernemer, of een freelancer? Meestal is jouw boekhouding in dat geval niet ingewikkeld. Toch is het nog steeds heel belangrijk dat er iemand meekijkt, je kan adviseren en kan helpen . Offerte heeft een verschillende partners in de buurt van Enschede de jou kunnen helpen.

Deze kunnen jou helpen bij onder meer:

  • Aangifte IB
  • Salarisadministratie
  • Het verwerken van de BTW aangifte
  • Het beantwoorden van vragen
  • Zelfstandigenaftrek, MKB vrijstelling en oudedag-reserve regelen
  • Enz.

Tarieven

Sommige boekhouders werken met een vast uurtarief, dit tarief ligt vaak rond de € 70. Veel boekhoudkantoren spreken echter liever een vaste prijs per maand af. Hiervoor spreken jullie precies af wat voor taken er plaatsvinden binnen die vaste vergoeding. Daarmee zorg je dat dat er geen verassingen zijn.

Accountant of administratiekantoor in Enschede

Je hebt accountants die zichzelf uitgeven als boekhouder terwijl laatstgenoemde de titel accountant draagt. Er bestaat een verschil binnen deze twee maar meestal wordt hetzelfde bedoeld als het over een accountant, boekhouder of administratiekantoor gaat. Ben jij woonachtig in Amersfoort en heb je een boekhouder of accountant nodig? Wil jij tarieven vergelijken? Vul het aanvraagblad in en verkrijg binnen 24 uur maximaal vijf prijs-opgaves. Heb je genoeg informatie om het aanvraagformulier in te vullen? Wees zo concreet mogelijk met aangeven waar je behoeftes liggen. Denk onder meer aan de volgende punten;

  • Wil je een onderdeel van je administratie uit handen geven of je volledige boekhouding?
  • Lever je administratie liever digitaal aan of fysiek?
  • Prefereer je iemand die ongevraagd advies geeft (een administrateur die meedenkt kan zeker goed zijn)? Een juiste boekhouder vinden was niet eerder zo simpel.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 17-07-2018 door een klant in Enschede

Webshop boekhouding

Het bedrijf is een webshop dat producten geïmporteerd verkopen. Jaarrekening, aangifte omzetbelasting