error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Deventer

Ben je op zoek naar een boekhouder in Deventer? Wie moet je kiezen? Het is fijn als de boekhouder je business begrijpt. Een boekhouder moet meekijken, dat kan een hoop belasting schelen. De boekhouders die bij Offerte partner zijn, zijn allemaal getoetst op kunde en kennis. Boekhoudkantoren in Deventer inhuren via onze website gaat snel. Dien je gegevens in op Offerte.nl en wij zorgen ervoor dat boekhoudkantoren uit je regio een offerte doen.

Zo werkt Offerte

Je vult het aanvraagformulier in. Wanneer wij je ingevulde formulier hebben ontvangen gaan wij aan de slag met zoeken naar de beste boekhoudkantoren uit jouw omgeving. Offerte.nl heeft partners in het hele land geregistreerd. Deze partners gaan contact met je opzoeken, om een offerte te doen. Na contact gehad te hebben kun jij de juiste keuze maken.

ZZP boekhouding Deventer

Werk jij als zelfstandige? Dan is jouw administratie meestal niet ingewikkeld. Het is toch heel belangrijk dat er iemand meekijkt, je kan adviseren en kan helpen zodat je er financieel het beste uitkomt. Wij hebben een aantal partners in de regio van Deventer die voor jou in aanmerking komen.

Deze kunnen je helpen met bijvoorbeeld:

  • Inkomstenbelasting
  • Het verwerken van salarisadministratie
  • De Omzetbelasting
  • Vragen beantwoorden
  • Starters-korting verzorgen
  • Enzovoort

Wat kost het?

Als boekhouders een vast uurtarief rekenen ligt dit tarief meestal rond de 75 euro. Veel boekhouders rekenen echter een vast tarief per maand. Voor dat tarief worden een van te voren afgesproken pakket van taken gedaan. Daarmee voorkom je onenigheid.

Accountant of administratiekantoor in Deventer

Meerdere boekhouders geven zichzelf de titel accountant en vice versa komt ook wel eens voor. Er zit een afwijkingen tussen deze twee maar in de meeste gevallen wordt hetzelfde bedoeld als het over een accountant, boekhouder of administratiekantoor gaat. Ben jij woonachtig in Amersfoort en heb je een administrateur of accountant nodig?

Vind je het nodig om inzicht te krijgen in tarieven? Vul het aanvraagblad in en verkrijg binnen vierentwintig uur tot wel vijf prijs-opgaves. Heb je alle gegevens om het aanvraagformulier op te maken? Probeer zo goed mogelijk aan te geven wat je wil. Denk onder andere aan deze dingen;

  • Wil jij een onderdeel van je administratie outsourcen of jouw volledige boekhouding?
  • Breng je de financiën liever digitaal aan of fysiek?
  • Wil je een specialist die ongevraagd adviezen geeft (een persoon die meedenkt kan zeer welkom zijn)? Een passende administrateur kiezen was nog nooit zo makkelijk.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 16-06-2019 door een klant in Deventer

Hulp nodig

Ik ben net gestart als zelfstandig psychiater. Ik moet voor 25 juni als persoon belastingaangifte doen en ik kom er niet uit. Als ZZP-er had ik het wel gedaan en heb ik ook belasting betaald. Kortom ik heb hulp nodig om voor het eerst belastingaangifte te doen als ZZP-er. Ik stuur mijn opdrachtgevers elke maand een factuur en er zijn niet heel veel uitgaven (ik heb hiervan digitaal en op papier administratie bijgehouden). Ik denk dus dat het geen moeilijke klus is, maar wel voor mij als arts zonder kennis van zaken hierover. KVK 69789320

Aangevraagd op 02-04-2019 door een klant in Deventer

Starter

Ik ben startende en opzoek naar een boekhouder die mij regelmatig kan ondersteunen. Vooral als het om mijn jaarrekening gaat. De meeste administratie wil ik zelf doen via een boekhoudingsprogramma.

Aangevraagd op 07-02-2019 door een klant in Deventer

Boekhouder offerte

Ik ben op zoek naar een andere boekhouder. Mijn boekhouding loopt al aardig achter denk wel een jaar, dus er is wel enige haast mee.

Aangevraagd op 12-09-2018 door een klant in Deventer

ZZP boekhouder gezocht

Eenmanszaak zzp Aangifte inkomstenbelasting, Aangifte omzetbelasting (btw)

Aangevraagd op 26-06-2018 door een klant in Deventer

Boekhouding zzp

Onlangs ben ik als zzp-er begonnen maar daarnaast ben ik nog voor 32u pw in loondienst. Mijn doel is om eind van het jaar volledig als zzp-er werkzaam te zijn. Nu ben ik op zoek naar iemand die mij kan ondersteunen mbt het boekhouden en aangiftes.