error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Ede

Aan het zoeken naar een boekhouder in Ede? Dit is een lastige keuze. Het is uiteraard beter als de boekhouder je onderneming snapt. Je boekhouder moet meedenken, dat kan een hoop schelen. Bij Offerte.nl horende boekhoudkantoren, zijn getoetst op professionaliteit en klant-beoordelingen. Boekhouders in Ede vinden via onze website is eenvoudig. Voer je gegevens en wensen in via onze site, wij zorgen ervoor dat boekhoudkantoren uit je regio een offerte doen.

Hoe Offerte.nl werkt

Je vraagt een offerte aan via onze site. Wanneer wij je aanvraag in ons systeem zien gaan wij aan de slag met het matchen van jouw gegevens met de juiste boekhouders bij jou uit de buurt. Offerte heeft partners overal in Nederland geregistreerd. Onze partners gaan contact met je opnemen, Zodat ze een voorstel kunnen doen. Als jij de offertes binnen hebt kun jij kiezen welke partner het best bij je wensen past.

ZZP boekhoudkantoor Ede

Werk jij als ZZPer? De kans is groot dat jouw administratie niet veel is. Het blijft toch heel belangrijk dat er iemand meekijkt, je adviseerd en helpt zodat je er financieel het beste uitkomt. Offerte werkt samen met verschillende partners in de buurt van Ede.

Zij kunnen jou helpen met bijvoorbeeld: • De aangifte van je inkomstenbelasting • De salarisadministratie • Omzetbelasting • Antwoord geven op vragen over boekhouding • Heffingskorting aanvragen • Enzovoort

Kosten

Enkele boekhouders hanteren een vast uurtarief, dit tarief ligt vaak rond de 75 euro. Een vast tarief is wat de meeste boekhouders rekenen. Met vaste tarieven weet je precies welke werkzaamheden uitgevoerd worden. Op die manier zorg je ervoor het voor beide partijen duidelijk is.

Accountant of administratiekantoor in Ede

Enkele boekhouders geven zichzelf de titel accountant en tegengesteld wil dat ook wel eens voorkomen. Er zit een verschil tussen deze twee maar meestal gaat het over hetzelfde als het over een boekhoud-, administratie- of accountantskantoor gaat. Zoek jij naar een accountantskantoor of administratiekantoor in in of nabij Amersfoort?

Vind je het nodig om meer te weten te komen over prijzen? Vul het aanvraagblad in en verkrijg binnen vierentwintig uur tot wel 5 offertes. Heb je genoeg informatie om het aanvraagformulier op te maken? Geef zo duidelijk mogelijk aan wat jij wil. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen; • Wil jij een bepaald stuk van je financiën outsourcen of je volledige boekhouding? • Verstuur je de financiën het liefst digitaal aan of op papier? • Gaat je voorkeur uit naar een expert die zonder te vragen adviezen geeft (een persoon die meedenkt kan zeer welkom zijn)? Een juiste administrateur kiezen was nimmer zo gemakkelijk.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 05-10-2018 door een klant in Schagen

Volledige boekhouding

Doe zelf mijn administratie in het programma rompslomp wil een jaarstuk en controle of ik als goed verwerk en invul Werkzaamheden: Jaarrekening, Aangifte inkomstenbelasting, Aangifte omzetbelasting (btw)

Aangevraagd op 09-09-2018 door een klant in Schagen

Boekhouder voor webwinkel

jaaromzet webwinkel ca. 40.000 jaaromzet overige werkzaamheden moeilijk in te schatten wegens verhuizing en verkleining bedrijf en part-time pensioen, mogelijk 10.000. Werk nu met boekhoudprogramma King maar sta open voor een ander programma al dan niet online Zoek boekhouder in Callantsoog of directe omgeving