error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhoudkantoor

Laatste update:

Ben je op zoek naar een betrouwbaar boekhoudkantoor? Vul het formulier in en ontvang tot 5 gratis en vrijblijvende offertes van boekhoudkantoren.

Het leiden van een bedrijf brengt vaak een veelvoud aan administratie met zich mee. Door een kantoor met kennis van zaken in te huren, hoef je geen kostbare tijd te besteden aan deze administratie. Zo kun jij je volledig richten op de kerntaken van je bedrijf. Welke werkzaamheden een boekhoudkantoor voor je verricht, hangt volledig af van jouw persoonlijke wensen. Het kan gaan om belastingaangiftes invullen, rapportages opstellen of debiteurenbeheer. Wil je toch alles zelf doen? Dan is een boekhoudprogramma een goed alternatief.

Dankzij de persoonlijke aanpak van de kantoren, weet je altijd waar je aan toe bent. Offerte.nl brengt je in contact met de beste boekhoudkantoren uit jouw regio.

Werkzaamheden

Bij de boekhoudkantoren van Offerte.nl bepaal je zelf welke werkzaamheden je uit handen wilt geven. Sommige mensen houden het liefst een deel van de boekhouding zelf in handen, terwijl anderen alles door een boekhouder willen laten doen. In dat geval geef je de bonnen en handgeschreven kladjes af aan het kantoor en heb je verder geen omkijken meer naar de boekhouding.

De werkzaamheden van het kantoor zijn divers; van de salarisadministratie, de aangifte voor de belastingen, zoals de jaarlijkse of maandelijkse aangifte omzetbelasting, tot de jaarstukken. Hoe netter de administratie verloopt, des te gemakkelijker het invullen van de aangiften zal zijn. In een perfect overzicht adviseert het kantoor hoe je niet meer belasting betaalt dan nodig. Een boekhoudkantoor is geschikt voor eenmanszaken, ZZP'ers of BV's, maar ook voor verenigingen en stichtingen.

Lees hier ons artikel over administratiekantoor tarieven.

Vind het beste boekhoudkantoor uit jouw regio

Met de hoeveelheid boekhouders die zichzelf aanbieden op het wereldwijde web, kan het ingewikkeld zijn het beste boekhoudkantoor uit jouw regio te vinden. De website Offerte.nl biedt hierbij uitkomst. Vul jouw gegevens en persoonlijke wensen in. Vervolgens gaat Offerte.nl voor jou aan de slag om de vijf beste boekhoudkantoren in de omgeving te vinden. Zij sturen je daarna een offerte. Het is dan aan jou om met de meest geschikte boekhouder in zee te gaan. Geef nu je gegevens op en we gaan voor je aan de slag!

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Wat onze klanten zeggen
4.5 sterren gemiddeld uit 6 reviews over Offerte.nl

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.