error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Wassenaar

Wil je een boekhoudkantoor in Wassenaar? Dit is een lastige keuze. Het is beter als iemand met je meedenkt. Een boekhouder moet meedenken, dat kan veel schelen. De boekhouders die bij Offerte zijn aangemeld, zijn allemaal gecontroleerd op kunde en kennis. Boekhouders uit %CITY vergelijken via onze website is simpel. Vul je gegevens in op onze website en wij zorgen ervoor dat boekhoudkantoren die in jouw regio actief zijn contact met je opnemen.

Accountant of administratiekantoor in Wassenaar

Je hebt accountants die zich de naam boekhouder geven terwijl die laatste groep zichzelf ook weer accountant noemt. Er bestaat een verschil binnen deze twee maar meestal bedoelen mensen hetzelfde wanneer het over een accountant, boekhouder of administratiekantoor gaat. Begeef jij jezelf in Amersfoort en heb je een administrateur of accountantskantoor nodig?

Heb je behoefte om meer te weten te komen over kosten? Vul het aanvraagblad in en ontvang in 1 dag tot wel vijf offertes. Heb je genoeg informatie om het aanvraagformulier in te vullen? Geef zo duidelijk mogelijk aan wat jij wil. Je kan hierbij denken aan onder andere de onderstaande vragen;

  • Wil jij een onderdeel van je administratie uit handen geven of jouw volledige boekhouding?
  • Breng je administratie bij voorkeur via e-mail aan of op papier?
  • Gaat je voorkeur uit naar iemand die ongevraagd advies geeft (een boekhouder die dit doet kan erg welkom zijn)? Een passende administrateur uitzoeken was nimmer zo eenvoudig.

Kosten

Als boekhoudkantoren een vast uurtarief rekenen ligt dit meestal tussen de 50 - 100 euro. Veel boekhoudkantoren rekenen echter een vast tarief . Voor die vergoeding worden een van te voren afgesproken pakket van werkzaamheden uitgevoerd. Daarmee zorg je ervoor het voor beide partijen duidelijk is.

ZZP boekhouder Wassenaar

Ben jij een zelfstandig ondernemer, of een freelancer? Dan is je boekhouding vaak niet veel werk. Het blijft toch heel belangrijk dat er iemand met je meekijkt, je kan adviseren en helpt . Offerte.nl heeft een verschillende boekhoudkantoren in de buurt van Wassenaar de jou kunnen helpen.

Deze kunnen jou helpen bij onder andere:

  • Aangifte IB
  • De salarisadministratie
  • Het verwerken van de BTW aangifte
  • Antwoord geven op vragen over boekhouding
  • Starters-korting verzorgen
  • Etc.

Hoe werkt het?

Je vult het formulier in. Zodra wij je ingevulde formulier in ons systeem zien gaan wij aan de slag met het matchen van jouw gegevens met de juiste partners bij jou uit de buurt. Wij hebben partners overal in het land in het systeem staan. Onze boekhouders gaan contact met je opzoeken, om een offerte te doen. Op basis van het contact en de offerte kun jij een beslissing maken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Populaire categorie├źn

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 19-09-2018 door een klant in Wassenaar

Belastingaangiftes verzorgen

Graag zou ik de omzetbelasting en de kwartaalaangiftes alsmede advies in welke kosten ik zakelijk kan gebruiken en welke niet. Er zijn ongeveer 25 uitgaande facturen per jaar met een omzet van max 10.000 euro.

Aangevraagd op 20-06-2018 door een klant in Wassenaar

boekhouding eenmanszaak

Beheer + klein onderhoud/hovenierswerkzaamheden