error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Waalwijk

Aan het zoeken naar een boekhoudkantoor in Waalwijk? Dit is een moeilijke keuze. Het is fijn als je boekhouder je onderneming begrijpt. Je boekhouder moet meedenken, dat kan veel belasting schelen. Boekhoudkantoren die bij Offerte partner zijn, zijn allemaal gecontroleerd op kennis en kunde. Een boekhoudkantoor in Waalwijk zoeken op Offerte.nl gaat snel. Voer je gegevens en wensen in op ons aanvraag formulier, wij brengen je in contact met bedrijven bij jou in de buurt.

Accountant of administratiekantoor in Waalwijk

Je hebt accountants die zich uitgeven als boekhouder terwijl die laatste groep de naam accountant prefereert. Er zit een onderscheid tussen deze twee maar meestal wordt hetzelfde bedoeld als het over een boekhoud-, administratie- of accountantskantoor gaat. Ben jij op zoek naar een accountant of administrateur in Amersfoort? Wil je kosten inzien? Vul het aanvraagblad in en verkrijg in 1 dag tot wel 3 aanbiedingen. Heb je genoeg informatie om het formulier op te maken? Geef zo duidelijk mogelijk aan wat jij wil, zodat het makkelijker wordt voor jou om uiteindelijk de accountants te vergelijken. Denk bijvoorbeeld aan de volgende punten;

  • Wil jij een bepaald deel van je financiën outsourcen of jouw complete boekhouding?
  • Verstuur je administratie liever via e-mail aan of op papier?
  • Gaat je voorkeur uit naar iemand die ongevraagd adviseert (iemand die meedenkt kan zeer welkom zijn)? Een uitstekende administrateur kiezen was niet eerder zo gemakkelijk.

Tarieven

Als boekhouders een tarief per uur in rekening brengen ligt dit meestal tussen de 50 - 100 euro. De meeste boekhouders spreken echter liever een vaste prijs per maand af. Met vaste tarieven weet je precies wat voor taken gedaan worden. Als je dat doet voorkom je nare verassingen.

ZZP boekhoudkantoor Waalwijk

Werk jij als zelfstandige? De kans is groot dat jouw boekhouding niet veel werk is. Advies en hulp is heel fijn, want dat kan veel tijd en geld schelen. We werken samen met meerdere boekhouders voor ZZPers in de buurt van Waalwijk.

Deze kunnen je helpen bij bijvoorbeeld:

  • De aangifte van je inkomstenbelasting
  • Salarisadministratie
  • Het indienen van je omzetbelasting
  • Het beantwoorden van vragen
  • Zelfstandigenaftrek, MKB vrijstelling en oudedag-reserve regelen
  • Enz.

Hoe werkt het?

Je vraagt een offerte aan via onze site. Zodra wij je aanvraag binnen hebben starten wij met zoeken naar de juiste boekhouders bij jou uit de buurt. Offerte.nl heeft boekhouders overal in het land in het systeem staan. Om een offerte te kunnen doen, gaan onze partners contact met je opzoeken. Op basis van de contacten en de offertes kun jij een beslissing maken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 17-10-2018 door een klant in Waalwijk

Boekhouder voor jaarrekening

Ik zoek een no-nonsese boekhouder die de jaarrekening en vpb-aangifte van mijn holding regelt vanaf boekjaar 2018. Op dit moment wordt er alleen belegd vanuit de BV, geen omzet, geen salaris en nauwelijks inkoopfacturen. Naast de jaarrekening en vpb-aangifte is advies over fiscale optimalisatie welkom.

Aangevraagd op 01-10-2018 door een klant in Waalwijk

Boeken kwartaal belasting

Het boeken van de kwartaal belasting, inkomsten belasting