error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Roosendaal

Een boekhoudkantoor in Roosendaal? Waar moet je op letten? Het is natuurlijk beter als je boekhouder met je meedenkt. Je boekhouder moet meekijken, dat kan veel kosten schelen. Bij Offerte.nl aangesloten bedrijven, zijn gecheckt op kunde en kennis. Een boekhouder in Roosendaal vergelijken via onze website gaat gemakkelijk. Dien je keuzes in via ons formulier en wij zorgen ervoor dat boekhoudkantoren uit je regio je gaan helpen.

Hoe werkt het?

Jij vult het aanvraagformulier in. Wanneer wij je aanvraag hebben ontvangen gaan wij aan de slag met het matchen van jouw gegevens met de beste boekhoudkantoren in je omgeving. Offerte heeft partners in het hele land aangesloten. Om een offerte te kunnen doen, gaan deze ondernemers contact met je opzoeken. Als jij de offertes binnen hebt kun jij kiezen welke boekhouder het best bij je wensen past.

ZZP boekhouder Roosendaal

Ben jij een ZZPer? Dan is je administratie meestal niet veel werk. Het is toch heel belangrijk dat er iemand meekijkt, je kan adviseren en helpt zodat je er financieel het beste uitkomt. We werken samen met meerdere partners in de regio van Roosendaal.

Zij kunnen jou helpen met onder andere:

  • Aangifte IB
  • Verwerken van salarisadministratie
  • De BTW indienen
  • Antwoord geven op vragen over boekhouding
  • Helpen met zaken zoals zelfstandigenaftrek, MKB vrijstelling, Oudedag-reserve
  • Enzovoort

Wat zijn de tarieven?

Als boekhouders een tarief per uur rekenen ligt dit vaak rond de € 70. Een vaste prijs per maand is wat veel boekhouders factureren. In dat tarief zitten een vast pakket aan werkzaamheden. Daarmee voorkom je onduidelijkheid.

Accountant of administratiekantoor in Roosendaal

Je hebt accountants die zichzelf de titel boekhouder geven terwijl laatstgenoemde de titel accountant draagt. Er bestaat een verschil binnen deze twee maar meestal gaat het over hetzelfde wanneer het over een administrateur, accountant of boekhoudkantoor gaat. Ben jij op zoek naar een accountant of administratiekantoor in in of nabij Amersfoort?

Wil je eerst meer te weten te komen over prijzen? Vul het formulier in en krijg binnen 1 dag maximaal 5 aanbiedingen. Heb je genoeg informatie om het aanvraagformulier op te maken? Geef zo duidelijk mogelijk aan wat je nodig hebt. Denk onder meer aan deze dingen;

  • Wil jij een bepaald onderdeel van je financiën uit handen geven of jouw gehele boekhouding?
  • Verstuur je de financiën het liefst via de computer aan of fysiek?
  • Prefereer je iemand die ongevraagd adviezen geeft (een administrateur die meedenkt kan erg goed zijn)? Een uitstekende administrateur uitzoeken was niet eerder zo gemakkelijk.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 27-09-2018 door een klant in Roosendaal

Volledige boekhouding

Volledige boekhouding, Jaarrekening, Aangifte inkomstenbelasting, Aangifte omzetbelasting (btw), Aangifte vennootschapsbelasting, Salarisadministratie, Overige werkzaamheden

Aangevraagd op 14-09-2018 door een klant in Roosendaal

Belasting aangifte inkomsten

Graag alleen de belastingaangifte inkomstenbelasting.

Aangevraagd op 16-08-2018 door een klant in Roosendaal

Boekhouding pedicure

Orriënteer mij. Gaat mij om meer tijd te houden voor mijn praktijkwerk. En zien hoe dit werkt. Wat totaal of de afronding kost. Daarnaast advkes etc.... Werkzaamheden: belastingaangiftes, opstellen jaarrekening