error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Purmerend

Een boekhouder in Purmerend? Waarop moet je letten? Het is vaak makkelijk als je boekhouder je onderneming snapt. Je boekhouder moet meedenken, dat kan veel besparen. Boekhoudkantoren die bij Offerte zijn aangemeld, zijn gecheckt op kennis en kunde. Boekhoudkantoren in de buurt van Purmerend contacten op Offerte.nl gaat vlot. Dien je voorkeuren in op ons aanvraag formulier en wij zorgen ervoor dat bedrijven uit je regio een offerte doen.

Hoe Offerte werkt

Je vult het aanvraagformulier in. Wanneer wij je gegevens binnen hebben gaan wij aan de slag met zoeken naar de beste boekhoudkantoren bij jou uit de buurt. Offerte.nl heeft boekhoudkantoren overal in Nederland in het systeem staan. Onze partners gaan contact met je zoeken, om een offerte te doen. Na contact gehad te hebben kun je de juiste beslissing maken.

ZZP boekhouder Purmerend

Werk jij voor jezelf? De kans is groot dat je boekhouding niet veel werk is. Advies en hulp is wenselijk, want dat kan veel tijd en geld besparen. Offerte.nl werkt samen met meerdere partners in de regio van Purmerend aan wie jij je boekhouding kan uitbesteden.

Deze kunnen jou helpen met zaken zoals:

  • IB aangifte
  • Je salarisadministratie
  • De BTW indienen
  • Antwoord geven op vragen over boekhouding
  • Heffingskorting aanvragen
  • Enz.

Tarieven

Sommige boekhouders hanteren een tarief per uur, dit ligt meestal tussen de € 50 en € 100. Een vaste prijs per maand is wat veel boekhoudkantoren in rekening brengen. Voor die vergoeding worden een van te voren afgesproken pakket van taken gedaan. Op die manier zorg je ervoor het voor beide partijen duidelijk is.

Accountant of administratiekantoor in Purmerend

Meerdere boekhouders betitelen zichzelf als accountant en omgekeerd wil dat ook wel eens voorkomen. Er zit een onderscheid tussen deze twee maar in de meeste gevallen wordt hetzelfde bedoeld wanneer het over een boekhoud-, administratie- of accountantskantoor gaat. Woon jij in Amersfoort en heb je een boekhouder of accountant nodig? Wil je prijzen vergelijken? Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur maximaal 5 prijsopgaven. Heb je genoeg informatie om het formulier in te vullen? Omschrijf zo helder mogelijk wat je wil. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld de onderstaande vragen;

  • Wil je een bepaald deel van je boekhoudwerkzaamheden outsourcen of je gehele boekhouding?
  • Lever je administratie bij voorkeur via e-mail aan of op kantoor?
  • Gaat je voorkeur uit naar een expert die zonder te vragen adviezen geeft (een boekhouder die meedenkt kan zeker welkom zijn)? Een uitstekende accountant vinden was niet eerder zo simpel.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 07-10-2018 door een klant in Purmerend

Boekhouding onderhoudsbedrijf

Ik wil weten wat ik wel en niet kan declareren en wat ik kan afschrijven van een nu nog privé auto, eigenlijk alles om tot een succesvol bedrijf te starten en te behouden.

Aangevraagd op 04-09-2018 door een klant in Purmerend

Boekhouding schoonheidsalon

Schoonheidssalon voor verschillende wax behandelingen en gezichtsbehandelingen daarbij de verkoop van een unieke productlijn. Jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting verzorgen

Aangevraagd op 21-08-2018 door een klant in Purmerend

Administratie met online boekhoudpakket

Alle administratie is beschikbaar in een online boekhoudt pakket.

Aangevraagd op 16-08-2018 door een klant in Purmerend

Boekhouding Schoonmaakbedrijf

Volledige boekhouding, Jaarrekening, Aangifte inkomstenbelasting, Aangifte omzetbelasting (btw)

Aangevraagd op 02-08-2018 door een klant in Purmerend

Afsluiten administratie

het bedrijf is beëindigt per 1 november 2017. Hiervoor moeten onderstaande werkzaamheden nog worden gedaan de administratie van het bedrijf afsluiten de jaarstukken tot en met de datum van de bedrijfsbeëindiging opmaken in uw aangifte omzetbelasting de btw aangeven over goederen die naar privé zijn gegaan.

Aangevraagd op 25-07-2018 door een klant in Purmerend

Administratiekantoor gezocht

De administratie wordt één keer per jaar overhandigd en wordt ook betaald nadat het afgerond is. Binnen kort wordt het een man zak maar de administratie van 2017+2018 moeten als VOF gedaan worden. Er is behalve de 2 eigenaars (binnen kort 1 eigenaar) is er geen werknemer. Ik ben ontevreden over mijn huidige boekhouder! Als ik vragen heb, wil ik antwoorden hebben. En niet 3 weken wachten.

Aangevraagd op 11-07-2018 door een klant in Purmerend

Klusbedrijf

Volledige boekhouding klusbedrijf

Aangevraagd op 04-07-2018 door een klant in Purmerend

Boekhouding

Naast mijn parttime onderneming studeer ik nog voltijd. ik zit in mijn laatste studie jaar. Daar zitten ook voordelen aan verbonden, die zou ik ook graag verder willen ontdekken. Ik ben

Aangevraagd op 05-06-2018 door een klant in Purmerend

Administratie installateur

Webshop en installateur van zonne-energie gerelateerde produkten

Aangevraagd op 29-05-2018 door een klant in Purmerend

Aangifte inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting

Aangevraagd op 23-04-2018 door een klant in Purmerend

Boekhouder taxi

Ik ben op zoek naar een boekhouder in Amsterdam. Ik werk en woon in Amsterdam.