error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Oosterhout

Een boekhoudkantoor in Oosterhout? Waarop kun je letten? Het is vaak makkelijk als de boekhouder je onderneming begrijpt. Een boekhouder moet meedenken, dat kan een hoop belasting schelen. De bij ons horende bedrijven, zijn getoetst op kunde en kennis. Boekhouders in de buurt van Oosterhout contacten via onze website is eenvoudig. Voer je gegevens en wensen in op onze website en wij zorgen ervoor dat bedrijven uit je regio contact met je zoeken.

Accountant of administratiekantoor in Oosterhout

Enkele boekhouders betitelen zichzelf als accountant en omgekeerd wil dat ook wel eens voorkomen. Er zit een onderscheid tussen deze twee maar meestal bedoelen mensen hetzelfde wanneer het over een accountant, boekhouder of administratiekantoor gaat. Ben jij op zoek naar een accountantskantoor of administrateur in Amersfoort?

Vind je het fijn om inzicht te krijgen in prijzen? Vul het aanvraagblad in en verkrijg in 24 uur ten hoogste 5 offertes. Heb je genoeg informatie om het aanvraagformulier op te maken? Omschrijf zo helder mogelijk waar je behoeftes liggen. Denk onder meer aan deze dingen;

  • Wil je een onderdeel van je financiën uit handen geven of jouw complete boekhouding?
  • Verstuur je de financiën liever via de computer aan of op kantoor?
  • Wil je een boekhouder die zonder te vragen adviezen geeft (een persoon die dit doet kan zeer welkom zijn)? Een juiste administrateur kiezen was nog nooit zo eenvoudig.

Tarieven

Sommige boekhouders hanteren een vast uurtarief, dit ligt vaak rond de € 70. De meeste boekhoudkantoren spreken echter liever een vast tarief per maand af. Hiervoor spreken jullie precies af wat voor werkzaamheden er gedaan gaan worden binnen die vaste vergoeding. Op die manier voorkom je onduidelijkheid.

ZZP boekhoudkantoor Oosterhout

Ben jij een ZZPer? Dan is je boekhouding vaak niet veel. Het blijft toch heel belangrijk dat er iemand met je meekijkt, je kan adviseren en helpt zodat je er financieel het beste uitkomt. Wij hebben een verscheidene boekhouders in de regio van Oosterhout voor jou in de aanbieding.

Deze partners kunnen jou helpen met zaken zoals:

  • Je IB
  • Jaarrekening laten opstellen
  • Verwerken van salarisadministratie
  • OZB
  • Het beantwoorden van vragen
  • Zelfstandigenaftrek, MKB vrijstelling en oudedag-reserve regelen
  • Etc.

Zo werken wij

Je doet een aanvraag via ons formulier. Zodra wij jouw ingevulde formulier in ons systeem zien beginnen we met zoeken naar de juiste partners uit jouw omgeving. Offerte heeft boekhoudkantoren overal in het land aangesloten. Om tot een offerte te kunnen komen, gaan deze partners contact met je zoeken. Als jij alle informatie binnen hebt kun je besluiten welke boekhouder het best bij je wensen past.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 28-09-2018 door een klant in Oosterhout

Boekhouding

het gaat hierbij om een pensioen b.v., daarnaast een eenmanszaak per 01-01-2019 Jaarrekening, Aangifte inkomstenbelasting, Aangifte vennootschapsbelasting, Salarisadministratie

Aangevraagd op 16-09-2018 door een klant in Oosterhout

Boekhouding voor Holding BV

Het betreft werkzaamheden voor een oorspronkelijke holding bv, welke nu slechts dient voor de uitbetaling van een lijfrente. Jaarrekening, vennootschapbelasting en salarisadministratie

Aangevraagd op 20-08-2018 door een klant in Oosterhout

Boekhouding salon

Boekhouding salon

Aangevraagd op 10-08-2018 door een klant in Oosterhout

Beslasting aangiftes verzorgen

Aangifte inkomstenbelasting, Aangifte omzetbelasting (btw)

Aangevraagd op 02-08-2018 door een klant in Oosterhout

Hulp nodig bij inkomstenbelasting

Plus huurovereenkomst, aangifte inkomstenbelasting

Plaatsen