error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Leeuwarden

Aan het zoeken naar een boekhouder in Leeuwarden? Dit kan een moeilijke keuze zijn. Het is vaak makkelijk als iemand je business begrijpt. Je boekhouder moet meedenken, dat kan veel kosten schelen. De boekhouders die bij Offerte.nl partner zijn, zijn gecheckt op professionaliteit en klant-beoordelingen. Boekhouders in Leeuwarden inhuren via deze website is simpel. Vul je gegevens in via ons formulier en wij brengen je in contact met boekhouders bij jou in de buurt. Samen zorgen we ervoor dat we voor jou de perfecte boekhouder vinden!

Hoe Offerte.nl werkt

Je doet een aanvraag via ons formulier. Wanneer wij je gegevens ontvangen starten wij met zoeken naar de juiste boekhouders bij jou uit de buurt. Offerte heeft partners in het hele land in het systeem staan. Onze partners zullen contact met je opzoeken, om een offerte te doen. Op basis van het contact en de offerte kun jij een beslissing maken.

ZZP boekhoudkantoor Leeuwarden

Werk jij als ZZPer? Meestal is jouw boekhouding dan niet zo veel. Toch is het nog steeds heel belangrijk dat er iemand met je meekijkt, je kan adviseren en kan helpen om tijd en geld te besparen. Offerte heeft een verschillende ZZP boekhouders in de regio van Leeuwarden de jou kunnen helpen.

Deze kunnen jou helpen met onder andere:

  • De aangifte van je inkomstenbelasting
  • Salarisadministratie
  • Het indienen van je BTW
  • Antwoord geven op vragen over boekhouding
  • Starters-korting verzorgen
  • Etc.

Wat kost het?

Sommige boekhoudkantoren hanteren een vast tarief per uur, dit tarief ligt meestal rond de 75 euro. De meeste boekhouders spreken echter liever een vast tarief af. Voor die vaste vergoeding worden een van te voren afgesproken pakket van werkzaamheden uitgevoerd. Als je dat doet zorg je dat het voor beide partijen duidelijk is.

Accountant of administratiekantoor in Leeuwarden

Je hebt accountants die zich de naam boekhouder geven terwijl laatstgenoemde de titel accountant draagt. Er zit een verschil tussen deze twee maar in de meeste gevallen gaat het over hetzelfde als het over een boekhoud-, administratie- of accountantskantoor gaat. Ben jij woonachtig in Amersfoort en heb je een boekhouder of accountantskantoor nodig?

Vind je het fijn om meer te weten te komen over kosten? Vul het aanvraagblad in en krijg binnen 1 dag tot wel vijf prijsopgaven. Ben je klaar om het formulier op te maken? Wees zo concreet mogelijk met aangeven waar je behoefte aan hebt. Je kan hierbij denken aan onder andere deze dingen;

  • Wil jij een onderdeel van je administratie uitbesteden of jouw gehele boekhouding?
  • Breng je administratie het liefst via e-mail aan of fysiek?
  • Wil je een specialist die uit zichzelf adviseert (een boekhouder die meedenkt kan zeer welkom zijn)? Een perfecte administrateur uitzoeken was nog nooit zo ongecompliceerd.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Populaire categorie├źn

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 14-06-2019 door een klant in Leeuwarden

Seniorenvereniging

Ledenadministratie. Bijwerken mutaties. Machtigingen versturen en contributies innen van ongeveer 1000 leden.

Aangevraagd op 04-10-2018 door een klant in Leeuwarden

Boekhouder voor startende ondernemer

Op zoek naar een boekhouder/persoonlijk administratiekantoor voor een startende ondernemer. Advies en meedenken is gewenst.

Aangevraagd op 28-09-2018 door een klant in Leeuwarden

Boekhouding startende ondernemer

Startende ondernemer die zich richt op tekst, fotografie e.a. content. Zeer kleinschalig en graag belastingvoordelen meepikken. Starter vanuit BBZ (belangrijk aspect) Klein budget

Aangevraagd op 14-08-2018 door een klant in Leeuwarden

Aangifte belastingen

Aangifte belastingen voorBV, waarvoor uitstel is gevraagd. Plus advies hoe bedragen die zijn opgenomen van het vermogen van de BV ten gunst van mij moet worden verrekend met mijn particuliere inkomstenbelasting.

Aangevraagd op 02-07-2018 door een klant in Leeuwarden

hulp nodig bij invullen inkomstenbelasting

ik heb zelf al aardig de administratie op orde maar het invullen van de inkomstenbelasting was lastiger dan ik dacht en ik wil dat graag samen doen

Aangevraagd op 26-06-2018 door een klant in Leeuwarden

administratie

Administratie aannemersbedrijf, inkomstenbelasting, aangifte omzetbelasting en opstellen jaarrekening

Aangevraagd op 30-05-2018 door een klant in Leeuwarden

Aangifte inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting