error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Helmond

Wil je een boekhouder in Helmond? Wie moet je kiezen? Het is vaak makkelijk als iemand je onderneming snapt. Een boekhouder moet meedenken, dat kan veel besparen. Bij ons aangesloten boekhoudkantoren, zijn stuk voor stuk getoetst op kunde en kennis. Boekhouders in Helmond zoeken op Offerte.nl gaat gemakkelijk. Vul je gegevens en wensen in op ons aanvraag formulier en wij zorgen ervoor dat boekhouders die in jouw regio actief zijn contact met je opnemen.

Hoe Offerte.nl werkt

Je doet een aanvraag via ons formulier. Zodra wij je ingevulde formulier in ons systeem zien gaan wij aan de slag met het matchen van jouw gegevens met de juiste boekhouders bij jou uit de buurt. Offerte heeft boekhouders in het hele land in het systeem staan. Om jou een offertevoorstel te kunnen doen, zullen onze partners contact met je zoeken. Na contact gehad te hebben kun je de juiste keuze maken.

ZZP boekhoudkantoor Helmond

Ben jij zelfstandig? De kans is groot dat jouw administratie niet veel is. Advies en hulp is heel fijn, want dat kan veel tijd en geld besparen. Offerte heeft een verschillende ZZP boekhouders in de regio van Helmond de jou kunnen helpen.

Zij kunnen jou helpen met onder meer:

  • IB aangifte
  • Het opstellen van de jaarrekening
  • De salarisadministratie
  • Het indienen van je omzetbelasting
  • Eventuele vragen beantwoorden
  • Heffingskorting aanvragen
  • Etcetera

Tarieven

Enkele boekhouders werken met een vast uurtarief, dit ligt meestal rond de € 70. Veel boekhoudkantoren rekenen echter vaste tarieven per maand. In dat vaste tarief zitten een vast pakket aan taken. Daarmee zorg je ervoor het voor beide partijen duidelijk is.

Accountant of administratiekantoor in Helmond

Je hebt accountants die zich uitgeven als boekhouder terwijl die laatste groep de naam accountant prefereert. Er zit een afwijkingen binnen deze twee maar in de meeste gevallen gaat het over hetzelfde als het over een boekhoud-, administratie- of accountantskantoor gaat. Ben jij op zoek naar een accountantskantoor of administratiekantoor in Amersfoort? Wil je prijzen tegenover elkaar zetten? Vul het formulier in en verkrijg binnen 24 uur ten hoogste 5 prijs-opgaves. Heb je genoeg informatie om het aanvraagformulier op te maken? Wees zo concreet mogelijk met aangeven wat jij nodig hebt. Je kan hierbij denken aan onder andere de volgende punten;

  • Wil je een bepaald deel van je financiën uit handen geven of jouw complete boekhouding?
  • Lever je de financiën bij voorkeur via e-mail aan of op kantoor?
  • Wil je een persoon die ongevraagd adviezen geeft (iemand die dit doet kan erg goed zijn)? Een passende accountant uitkiezen was nimmer zo eenvoudig.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 02-07-2019 door een klant in Helmond

Aangifte

Aangifte inkomstenbelasting partner (overige werkzaamheden). Ik ben niet BTW plichtig. Is een jaarrekening nodig?

Aangevraagd op 02-04-2019 door een klant in Helmond

Ik ben ZZPer

Graag iemand die mij precies kan vertellen wat ik moet of kan bewaren (in mijn voordeel) voor aangiftes, ook wanneer het slim is om gebruik te maken van bepaalde startersregelingen en wat ik moet aanleveren voor welke aangiftes. Ook iemand die evt. met mij samen de omzetbelasting per kwartaal kan doen en de inkomstenbelasting jaarlijks.

Aangevraagd op 27-08-2018 door een klant in Helmond

Boekhouder met internationale kennis

Internationale kennis is vereist, de werkzaamheden van de eenmanszaak zullen software ontwikkeling en advies zijn. Initieel zal dat over EU landen gaan (inclusief Engeland), op de langere termijn waarschijnlijk ook buiten de EU. De oprichting van het bedrijf en de eerste opdracht zal beginnen eind Oktober, maar voor die datum ben ik opzoek naar antwoorden van een aantal vragen (kosten, belastingen). Ook ben ik opzoek naar iemand die advies kan geven over contracten.

Aangevraagd op 13-07-2018 door een klant in Helmond

zzp

Ik wil graag iemand die me als zzper bijstaat met de boekhouding en advies kan geven over slimme investeringen e.d.

Aangevraagd op 25-06-2018 door een klant in Helmond

Boekhouding

Ik heb verschillende social media account (veel volgers) en heb verschillende webshops waar ik inkomsten uit genereer. Ik doe aan online marketing, social media marketing, consulting. Ik heb iemand nodig die bij de tijd is, die snapt wat PayPal, stripe etc zijn en ook iemand die social media en alles snapt. Ofterwel, geen ouderwets iemand. Ik heb iemand nodig die mijn hele boekhouding doet, alhoewel wil ik 1x in de zoveel tijd zitten om alles te bespreken en om alles te begrijpen,

Aangevraagd op 22-06-2018 door een klant in Helmond

Boekhouding zzp

Volledige boekhouding

Aangevraagd op 18-06-2018 door een klant in Helmond

Boekhouding supermarkt

Boeken inkoopfacturen en e t opvragen van deze bij de leveranciers. Verwerken kassa/omzet Alles regelen rondom contracten