error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Heerlen

Een boekhouder in Heerlen? Welke moet je kiezen? Het is makkelijk als iemand je onderneming snapt. Een boekhouder moet meedenken, dat kan veel belasting schelen. De boekhouders die bij Offerte.nl zijn aangesloten, zijn getoetst op expertise en kennis. Een boekhoudkantoor in de buurt van Heerlen inhuren via deze site gaat snel. Voer je wensen in op onze website, wij brengen je in contact met boekhoudkantoren uit jouw buurt. Samen zorgen we ervoor dat we voor jou de perfecte boekhouder vinden.

Accountant of administratiekantoor in Heerlen

Je hebt accountants die zichzelf de naam boekhouder geven terwijl laatstgenoemde de titel accountant draagt. Er bestaat een verschil tussen deze twee maar meestal bedoelen mensen hetzelfde als het over een accountant, boekhouder of administratiekantoor gaat. Ben je jezelf aan het oriënteren voor een accountantskantoor of administratiekantoor in Amersfoort?

Vind je het fijn om inzicht te krijgen in prijzen? Vul het formulier in en ontvang in 24 uur ten hoogste 5 prijsopgaven. Ben je klaar om het formulier op te maken? Geef zo duidelijk mogelijk aan wat jij wil. Denk bijvoorbeeld aan de onderstaande vragen;

  • Wil je een bepaald deel van je administratiebeheer outsourcen of je volledige boekhouding?
  • Lever je administratie liever via e-mail aan of op papier?
  • Wil je een persoon die ongevraagd advies geeft (een persoon die meedenkt kan zeker goed zijn)? Een ideale administrateur uitzoeken was nog nooit zo eenvoudig.

Wat zijn de tarieven?

Sommige boekhoudkantoren werken met een tarief per uur, dit tarief ligt meestal tussen de 50 - 100 euro. De meeste boekhouders rekenen echter vaste tarieven . Voor dat tarief worden een van te voren afgesproken pakket van werkzaamheden uitgevoerd. Daarmee voorkom je onduidelijkheden.

ZZP boekhouding Heerlen

Ben jij zelfstandig? Meestal is je administratie in dat geval niet ingewikkeld. Advies en hulp is wenselijk, want dat kan veel tijd en geld schelen. Offerte werkt samen met meerdere boekhoudkantoren in de regio van Heerlen.

Deze kantoren kunnen je helpen bij onder meer:

  • Aangifte van je inkomstenbelasting
  • Het verwerken van salarisadministratie
  • Het verwerken van de BTW aangifte
  • Eventuele vragen beantwoorden
  • Helpen met zaken zoals zelfstandigenaftrek, MKB vrijstelling, Oudedag-reserve
  • Enzovoort

Zo werkt Offerte.nl

Je dient een offerteaanvraag in. Wanneer wij je ingevulde formulier ontvangen beginnen we met het matchen van jouw offerteaanvraag met de juiste partners uit jouw omgeving. Wij hebben boekhoudkantoren uit heel Nederland aangesloten. Onze boekhouders gaan contact met je opnemen, Zodat ze een voorstel kunnen doen. Op basis van de contacten en de offertes kun jij een beslissing maken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 05-09-2018 door een klant in Heerlen

Boekhouder grafisch vormgever

Ik ben een starter (grafisch vormgever en tatoeëerder) die uiteindelijk graag zelf haar boekhouding wilt doen. Ik heb nog geen ervaring met e-boekhouden of moneybird, en ik zoek een boekhouder die me dit haarfijn kan uitleggen en mij kan ondersteunen in het gebruik ervan. Omdat ik als starter nog weinig inkomsten heb is het belangrijk dat de prijs laag is. Een vereiste is ook dat de boekhouder meekijkt naar welke belastingvoordelen ik krijg, en zorgt dat ik geen kortingen misloop. Ook de verplichte documenten zoals jaarrekeningen e.d. zou ik willen laten maken. Ik woon en werk in Heerlen, het zou fijn zijn als de boekhouder persoonlijk benaderbaar is en in de buurt woont voor face-to-face contact.

Aangevraagd op 10-08-2018 door een klant in Heerlen

Volledige boekhouding

KLEIN BEDRIJF BESTAANDE UIT WINKEL IN DECORATIEMATERIAAL EN HET GEVEN VAN WORKSHOPS, Graag jaarrekening, inkomstenbelasting en omzet belasting verzorgen

Aangevraagd op 18-07-2018 door een klant in Heerlen

Boekhouder gezocht voor mijn bv

Volledige boekhouding, Jaarrekening, Aangifte inkomstenbelasting, Aangifte omzetbelasting (btw), Salarisadministratie, Overige werkzaamheden