error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Gouda

Wil je een boekhouder in Gouda? Waar kun je op letten? Het is natuurlijk fijn als de boekhouder je business snapt. Een boekhouder moet meedenken, dat kan veel besparen. De bij Offerte.nl aangesloten kantoren, zijn allemaal gecontroleerd op kwaliteit en expertise. Een boekhouder in Gouda vergelijken op Offerte.nl gaat snel. Vul je gegevens en wensen in op Offerte.nl en wij brengen je in contact met boekhoudkantoren die in jouw regio actief zijn.

Accountant of administratiekantoor in Gouda

Je hebt accountants die zich de titel boekhouder geven terwijl die laatste groep de naam accountant prefereert. Er zit een onderscheid tussen deze twee maar meestal wordt hetzelfde bedoeld wanneer het over een accountant, boekhouder of administratiekantoor gaat. Begeef jij jezelf in Amersfoort en heb je een administrateur of accountant nodig?

Wil je eerst meer te weten te komen over kosten? Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur ten hoogste 5 aanbiedingen. Ben je klaar om het formulier in te vullen? Omschrijf zo helder mogelijk wat je nodig hebt. Je kan hierbij denken aan onder meer de volgende punten;

  • Wil jij een onderdeel van je administratie uitbesteden of je complete boekhouding?
  • Lever je de financiën bij voorkeur via e-mail aan of op papier?
  • Wil je een persoon die ongevraagd adviseert (een administrateur die meedenkt kan zeer goed zijn)? Een uitstekende administrateur kiezen was niet eerder zo ongecompliceerd.

Wat zijn de tarieven?

Wat kost een boekhouder eigenlijk? Als boekhoudkantoren een vast uurtarief rekenen ligt dit tarief meestal tussen de € 50 en € 100. Een vaste prijs per maand is wat de meeste boekhoudkantoren rekenen. Voor die vaste vergoeding worden een van te voren afgesproken pakket van werkzaamheden uitgevoerd. Op die manier voorkom je onenigheid.

ZZP boekhouding Gouda

Ben jij een zelfstandig ondernemer, of een freelancer? De kans is groot dat je administratie niet veel is. Het blijft toch heel belangrijk dat er iemand meekijkt, je adviseerd en kan helpen . We werken samen met verschillende ZZP boekhouders in de regio van Gouda.

Zij kunnen je helpen bij bijvoorbeeld:

  • De aangifte van je IB
  • Verwerken van salarisadministratie
  • Omzetbelasting
  • Het beantwoorden van vragen
  • Starters-korting verzorgen
  • Etcetera

Hoe Offerte.nl werkt

Jij dient een offerteaanvraag in. Wanneer wij je aanvraag hebben ontvangen beginnen we met zoeken naar de juiste boekhouders uit jouw omgeving. Wij hebben boekhoudkantoren overal in Nederland in het systeem staan. Om jou een offertevoorstel te kunnen doen, gaan onze partners contact met je opzoeken. Op basis van de contacten en de offertes kun jij een keuze maken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 11-10-2018 door een klant in Gouda

Volledige boekhouding

Volledige boekhouding

Aangevraagd op 18-08-2018 door een klant in Gouda

Boekhouding taxi

Volledige boekhouding taxibedrijf verzorgen

Aangevraagd op 22-06-2018 door een klant in Gouda

Boekhouding

Boekhouding reisbureau