Zii is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Groningen.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Over deze bedrijfsadministrateur

Zii is opgericht in 01-01-2009 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het KVK-nummer: 01147616. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Meer weten over Zii uit Groningen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Zii kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze verschillende expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.