YOS is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de financiën.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van administratie experts in de omgeving van Hengelo (Gld) laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Informatie over deze accountant

YOS bestaat al sinds 01-01-1996 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 8068002. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Meer weten over YOS uit Hengelo (Gld)? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? YOS neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.