York Administraties B.V. is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van accountants in de regio van Rotterdam.

Meer weten over York Administraties B.V. uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? York Administraties B.V. kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

York Administraties B.V. bestaat al sinds 01-09-1997 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 54170494. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een passende offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.