YDOS is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van boekhouders in de regio van Amsterdam-Duivendrecht.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van YDOS uit Amsterdam-Duivendrecht. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? YDOS kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie zit je hier goed.

Meer informatie over dit accountancykantoor

YDOS is opgericht in 01-09-2017 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 69764328. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.