Xtern is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Zaandam.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Meer over dit administratiekantoor

Xtern is opgericht in 01-01-1994 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 35025547. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Meer weten over Xtern uit Zaandam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Xtern neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.